Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem volt malacunk

Malackert Étterem DomonyvölgyMalackert Étterem Domonyvölgy a térképen

Gyenge 2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hely Gödöllő felől autózva nem sokkal Máriabesnyő után található a régi 3-as út mellett baloldalt.
Nekem hatalmas nagy csalódás volt, talán a legnagyobb negatív éttermi „élményem”.
A családdal kifejezetten nagy kedvencüket, a hely cégéreként is hirdetett sült malacot enni mentünk ide (külön ügyelve arra, hogy korán menjünk, hogy biztosan legyen), ehhez képest közölték, hogy aznap nincs sült malac (a MALACkertben), mert egy autós megállt, és az aznapra sütött összes malachúst elvitte (?!).
Ezt értettem is meg nem is, mert az étteremnek ez biztosan nagyon jó volt egy bizonyos szempontból, viszont ezzel jól megszívatták az összes vendéget, aki aznap azért ment ki és autózott nem keveset, hogy finom parázson sült malachúst egyen.
Szerintem aki kereskedelmi mennyiségű sült malacot akar venni, az rendelje meg előre, süssenek a részére külön annyit, amennyit rendelt, de ne a betérő vendégeknek szánt teljes aznapi ételkészletet adják oda egyben. Úgy gondolom ilyet egy olyan étterem nem csinálhat, amelyik kifejezetten a sült malacával hirdeti magát, csábítja a vendégeit, az nem cseszhet ki így a többi vendéggel.
Én is hetekig hülyítettem előtte a nagybátyámékat, hogy ide el kell jönniük, mert ilyen sült malacot máshol nem esznek, ehhez képest rohadt nagy lebőgés volt előttük is.
Végül aztán jobb híján sült oldalast ettünk, mert (gyúrva a sült malacra) nagyon éhesek voltunk, és nem volt kedvünk már elmenni máshová, ez a maga nemében nem volt rossz, de ilyet bármikor tudok csinálni otthon is, ezért biztosan nem autóztam volna ki a Domonyvölgybe. Úgyhogy végül is rossz szájízzel, nagyon csalódottan távoztunk, azóta nem is mentünk vissza, ki tudja mikor jár arra megint vastagbukszájú Józsi, és veszi meg egyben az étterem teljes aznapi kajakészletét.
Erre lehet mondani, hogy egyedi eset, de mi pont ezt az egyedi esetet szívtuk meg (de gondolom ha erre aznap sor kerülhetett, sor kerülhet rá máskor is). Az időpontra pontosan nem emlékszem, de a mai napig nem felejtettem el.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Malackert Étterem további értékelései

2021.12.23barátokkal
Nem egyszer jártam már itt, és nagyon megfelel, ha sok finom sültet kívánsz. Az adagok hatalmasok, szinte elfogyaszthatatlanul. Az elkészítés is jó, ízletes, de lehetne puhább, némelyik húst még a kés sem vitte. A hely hangulatos (van kemence is, habár most még? - használaton kívüli), a...
2021.02.28gyerekekkel
Kiváló
Sajnos a pandémia miatt, csak otthon tudtuk megtartani a lányom diplomaosztóját, de így is tudom ajánlani az éttermet, mert az ételek nagyon ízletesek, bőségesek voltak, amiket kiszállításra megrendeltünk. Van családtag, aki már járt itt, Ő ajánlotta az éttermet. Biztos, hogy el fogunk menni erre...
2020.05.30barátokkal
Átlagos
Régi módi, de lehetne ettöl hangulatos is. De minden asztalnál csak az elégedtlenségről beszélgetnek, a kedves vendégek.
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
46.125 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval