Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy csodálatos kirándulás utáni vacsora

Rám Étterem DömösRám Étterem Dömös a térképen

Kiváló 2021. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. október 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeptember elején voltam párommal egy hétvéhén ezen a környéken és a Ram szakadék megmászása után úgy gondoltuk megnézzük azt az inpozáns éttermet ahol a kocsival leparkoltunk.Már kívülről is modern,újszerű étteremnek látszott,hatalmas terasz résszel.Amikor benyitottunk az étterembe kedves fogadtatásban volt részünk.Hellyel kínáltak bennünket a teraszon.A fázósabbak még takarót is kaptak.Elég nagy választék volt ételekből.Egy negatív véleményem volt még az elején.Az pedig az volt hogy nem kérdezte meg a pincér hogy mit szeretnék inni.DE persze ennek ellenére az étel amit választottunk nagyon finom volt.Kétszemélyes "RÁMvárTÁLat választottunk.Egy kicsit túlméreteztük az étvágyunnkat,mert a felét el kellett csomagoltatni,mert nem tudtuk megenni.A tálon volt rántott borda,baconos jércemell roston,rántott sajt,ropogós malaccsülök, sajttal-sonkával töltött csirkemell,steak burgonya,serpenyős zöldségek, és párolt rizs.Mindent összegezve nagyon jól éreztük magunkat.Legközelebb is visszajövünk,de már a gyerekekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Rám Étterem Dömös - Egyéb

Rám Étterem további értékelései

2022.06.11a párjával
Kiváló
Szép, egész napos kerékpártúra után tértünk be ide. Barátságos, kedves fogadtatás, kitűnő konyha. És persze a teraszon a kulissza sem megvetendő! Minden erre kirándulónak szívből ajánljuk.
2022.01.14családjával
Szörnyű
Inkorrekt vezetés, rugalmatlan személyzet. Hugom esküvőjét lemondták fél évvel előtte, többszöri megbeszélés után!!! Még arra is lusták voltak, hogy felemeljék a telefont.... Emailben közölték... Minősíthetetlen ez a hozzáállás!!! Emberileg 0 pontot kaptak nálam.
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval