Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Forgolódás Bogdányban

Forgó Étterem DunabogdányForgó Étterem Dunabogdány a térképen

2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Interneten találtam rá erre az étteremre, nem vagyok ismerős Dunabogdányban, bár évekkel ezelőtt a kőbányában jópárszor jártunk ásványgyűjtő túrán.
A Forgó Étterem közvetlenül a Duna partján található, egy meglepően hatalmas étterem komplexum, mely a nyári szezonban a terasszal együtt megtelik. Esküvők, nagyobb családi rendezvények népszerű helyszíne. A tél, azon belül is a hétköznapok jóval csendesebbek, ilyenkor csak az első épületet használják.
A berendezés kifejezetten elegáns, romantikus, barna-drapp a domináns színvilág, szép függönyök az ablakokokon, középütt kályha.
A meglehetősen hosszú, az ételeket részletesen bemutató étlap mellett még szezonális ajánlat is gazdagítja a kínálatot. Innen választottam a sütőtöklevest füstölt kacsamell csíkokkal (850 Ft). Nagy adag, forró, sűrű, egyetlen hibája - de az releváns - a túlédesítés. Főétel helyett egy lazább előételt, grillezett kecskesajtot választottam céklás-diós salátaágyon (2600 Ft). A sajt korrekten elkészített, bár teljesen natúr, fűszerezés nélküli, és nem grillezett, hanem bundázott volt, a saláta viszont nem állt össze harmonikus ételkompozícióvá. Negyednyi cékladarabok bedobálva, a dió kezeletlenül, héjastól, a salátaleveleket túl sok olajjal locsolták meg, fűszerezés nincs. Ezekből az alapanyagokból igényesebb elkészítéssel egy ízletes salátát lehetett volna összehozni, de ez itt nem sikerült. Összességében az volt az érzésem, hogy a konyha nem túl szakavatott, s ez eléggé disszonáns ezzel a profinak tűnő környezettel. Lehet, hogy ez nyáron, amikor sokan csak frissítőt inni, fagyizni jön be, nem probléma, de kifinomultnak egyáltalán nem találtam az itteni ételeket.
Árban egyébként kedvező, bár a környékbeli konkurencia árait nem ismerem.
3 dl mangószörp 420 Ft. Inkább szirupos volt, mint mangóízű.
Kötelező szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (35)
Forgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - Étlap/itallapForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - Étel/italForgó Étterem Dunabogdány - Étel/italForgó Étterem Dunabogdány - Étel/italForgó Étterem Dunabogdány - Étel/italForgó Étterem Dunabogdány - MosdóForgó Étterem Dunabogdány - MosdóForgó Étterem Dunabogdány - MosdóForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - BelsőForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső képForgó Étterem Dunabogdány - Külső kép

Forgó Étterem további értékelései

2022.07.18a párjával
Kiváló
Nagyon szeretjük ezt a helyet. Minden évben elmegyünk ide a párommal. Isteni ételek. Kedves kiszolgálás. Véletlen találtuk ezt a helyet de nagyon nem örülök neki. Nagyon figyelmesek az ott dolgozók. Az ételek nagyon finomak. Csak ajánlani tudom.
2020.07.01barátokkal
Kiváló
Nyár, napsütés, Duna-part. A teraszon kellemes idő, nincs túl meleg. A bejáratnál kézfertőtlenítő, a felszolgálók maszkban, hogy ne felejtkezzünk el a járványról. De az álom folytatódik: az ételek, italok finomak, gyors, udvarias felszolgálás. Találsz hagyományos lecsót, vagy kovászos uborkát, de...
2019.09.26gyerekekkel
Kiváló
Szeptemberben, egy szombati napon családommal ebédeltünk az étteremben.Foglalásunk nem volt,de ennek ellenére kaptunk szabad asztalt. Teltház volt az étteremben, de a kiszolgálás gyors volt, a felszolgálók munkája szakértelemről tanuskodott. A felszolgálók nagyon kedvesek,segítőkészek, a...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval