Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A svédasztal is lehet minőségi

Kisduna Étterem & Panzió DunaharasztiKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti a térképen

Kiváló 2019. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pónifarmról hazafelé úton teljesen véletlenül álltunk meg itt a családdal ebédelni, az autóból láttuk meg a teraszt és az étterem feliratot. Olyan sok autó állt az étterem előtt és mellett, hogy csak a szemközti oldalon, a sörözőnél tudtunk leparkolni.
Vasárnap fél 2 körül a napsütéses időben a terasz asztalai közül 1 volt üres, míg a benti részben is szinte telt házzal szembesültünk. Annak ellenére, hogy nem volt foglalásunk, szerencsére ezt az asztalt fel tudták ajánlani a számunkra.
Nagy-volt a sürgés forgás, a pincérek folyamatosan jöttek-mentek az asztalok között. Vasárnap svédasztalos ebédet kínálnak, felnőtteknek 3100 Ft (ital nélkül), gyerekeknek 6 év felett 50%-os kedvezmény.
A svédasztalon 2 féle leves (frankfurti, húsleves), 3 féle desszert (túrógombóc, csokoládé mousse, tiramisu), salátabár, valamint több mint 10 féle főétel szerepel, meglehetős hús-hangsúllyal. A hasonszőrű "all you can eat" helyekhez képest itt az ételek fűszerezése, elkészítése, tálalása lényegesen igényesebb, minőségibb volt. A húsok kifejezetten finomak voltak. Kiemelném, hogy még rántott velő is volt. A köretek nem mirelitből készültek.
Az ételeket folyamatosan töltötték fel, ha valami kifogyott, de nem pakoltak ki a pultra tonnányi mennyiséget, így az ételek nem hűltek ki.
A kisgyerekek számára játszósarkot alakítottak ki.
A mosdó tiszta, igényes, jól felszerelt (pl. egészségügyi betét is volt kirakva a hölgyek részére).
Az épületben panzió is működik.
Kötelező szervizdíj nincs.
Lehet kérni házi limonádét kancsóban (8 dl 1100 Ft), mi azt ittunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Kisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Külső képKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - MosdóKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - MosdóKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - BelsőKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - BelsőKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - BelsőKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - BelsőKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Étel/italKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - BelsőKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - EgyébKisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti - Külső kép

Kisduna Étterem & Panzió további értékelései

2019.06.16a párjával
Szörnyű
Már alig vártam a képek alapján, hogy egy vízparton, jó levegőn ebédelhessek a teraszon. Ezért választottam ezt az éttermet, és utaztam érte majd harminc km-t. A várt terasz a főút mellett volt. Bementünk. 40 fok. Levegő semmi. A légkondi állítólag ment, mi nem éreztük, mivel egy áttetsző műanyag...
2018.11.10családjával
Szép környezetben,tiszta,rendes vendéglátóhely.A kiszolgálás gyors és udvarias.Egyéni kérésnek is szívesen tesznek eleget.Az ételek nagyon finomak,bőségesek.A választék lehetne gazdagabb,de valószínű a svédasztalos ebédnél bővebb lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.A desszertek...
2014.12.09kollégákkal
Rendszeres vendégei voltunk ennek a nívós étteremnek. Bár az ètelek választéka nem nagy, de a minősèg magáért beszél. Hangulatos terasz rész nyáron, légkondis belső tér EEsküvők'szülinapok, egyéb rendezvények hangulatos helye lehet. A vasárnapi svédasztal igen inycsiklandó.
Népszerű szállások a környéken
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Alap árak reggelis ellátással
2024.08.31-ig
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval