Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ide bármikor, újra!

Excalibur Középkori Lovag Étterem EgerExcalibur Középkori Lovag Étterem Eger a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többször jártam már Egerben, de erről az étteremről még nem hallottam.
Ezért amikor a hotel recepcióján érdeklődtem, hogy hol van a közelében egy étterem, amihez nem kell sokat sétálni, mert már teljesen elcsigázottak vagyunk kollégáimmal az éhségtől, meglepődtem, hogy van egy ilyen hely kb. 200 méterre.
Zárás előtt 1 órával estünk be, de eszébe nem jutott volna a pincérnek elküldenie minket, pedig biztos tudta, hogy 12 fő nem végez rövid időn belül. Ugyanolyan lelkesen, mintha csak kora este lenne, kínált minket hellyel.
Jómagam zsályás csirkecombot rendeltem steak burgonyával és joghurtos salátával, de egyszerűen észveszejtően nézett ki a mások által rendelt kacsacomb is, hal, minden!
Az tisztes adagokat fatányérokon szervírozták, és ilyen ízletesen elkészített combfilét még nem ettem. A csúcs a fél cső grillezett édes kukorica volt mellette, ami...áhh!
Maximálisan megéri az egri éttermekhez képest picit magasabb árat kifizetni itt az ételekért, mert ízletes, finom ételeket kapunk nem szokványos környezetben.
Az ital, limonádé túl volt citromozva, de teljesen feledtette a finom étel ezt az apró gyengeséget.
A pincér kedvességét is kiemelném, mert bár két órával megdobtuk a műszakját, egy percig nem türelmetlenkedett, csak jelezte (de ezt is nagyon tapintatos módon), hogy a rendelést adjuk le viszonylag gyorsan, ha lehet, hogy a szakács majd hazamehessen időben :)
Erre a helyre tényleg megéri beülni, mert stílusban, ételkínálatban, és vendégszeretetben is magas színvonalat nyújt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Excalibur Középkori Lovag Étterem további értékelései

2023.08.22családjával
Kiváló
A szállásról a város felé minden nap itt mentünk el, s egyik délután betértünk ebéd/vacsorára (du. 4 órakor). Az udvaron megállítot egy tábla, hogy itt várakozzunk. Várakoztunk, de szerintem sokkal hamarabb kellene "értünk jönni", mert már elindultunk befelé, amikor jött egy pincér....
2023.07.18családjával
Összességében tetszett, mégsem tudok maradéktalanul pozitív lenni. A külcsínre nagyon sokat adnak, az udvaron és beltéren is nagyon hangulatos a léggkör, a dekoráció. A felszolgálók kedvesek és igyekeznek nagyon, de valószínű, hogy nincs elég személyzet, legalábbis ez jött le nekünk. Az ételeket...
2022.10.03barátokkal
Kiváló
EXCALIBUR KÖZÉPKORI LOVAG ÉTTEREM. Direkt erre a helyre készültünk Egerben. Előre foglaltunk asztalt. A hely kiváló. Mint a középkorban. nagy asztalok, gyertya fény, korhű öltözék. Nagyon tekintélyes adag ételek, igen finomak. gyors és kedves személyzet. Az ára nagyon jó. Ajánlani tudom...
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval