Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hülyének nézik az embert

Ködmön Csárda Borétterem EgerKödmön Csárda Borétterem Eger a térképen

Gyenge 2022. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Húsvétkor voltunk a gyerekekkel hosszú hétvégén Eger környékén és így keveredtünk a Szépasszony-völgyébe is.Már egyszer voltunk a Ködmön Étteremben,de az első alkalom nem nyerte el a tetszésünket.Akkor a saláta keserű volt a mákos guba meg savanyú.De adtunk még egy esélyt az étteremnek és a gyerekekkel is betértünk ide.A felszolgálók hellyel kínáltak bennünket.Kedvesek volta,nem is ezzel volt a probléma.Sajnos már az asztal is elég poros volt.Mintha egy hete nem is ült volna ott senki,Biztos hogy nem akkor lett poros,mert épp szélcsend volt és esőre ált az idő.Kiválasztottuk az ételeket.Nem is kellett sokar várni rá.Kb.20-30 percet.Még az ételek látványával sem lett volna baj,sem az ízével,de még a mennyiségével sem.
Soha nem szoktam összeszámolni hogy mennyit fogok fizetni,de most valamiért ezt tettem.Mág hozzá kell tennem ,hogy volt egy 20%-os kedvezmény kuponunk is.Már az is gyanús volt hogy nem adta ide azt a számlát aminn tételesen fel volt sorolva,hogy mi mennyibe került.Csak azt a blokkot keptam meg aminn az volt hogy mennyit volt le a Szép kártyámról.
Nem tettem szóvá mert úgy voltam vele legyen ezzel boldog.Csak 3200 Ft.-ba kerül a hírnevük ,meg a becsületük.Mert ennyi volt a 20% kedvezmény.
Remélem sokan olvassák ezt és meggondolják ,hogy benenjenek-e egy ilyen helyre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (1)
Ködmön Csárda Borétterem Eger - Étel/ital

Ködmön Csárda Borétterem további értékelései

2023.03.21családjával
Szörnyű
22 életévem alatt még egyszer sem jártam ennyire alacsony színvonalú étteremben, ahol nem ismerik a só fogalmát, valamint olyan száraz ételt szolgálnak fel a vendégnek amit nem lehet elfogyasztani. Nem ajánlanám ezt a helyet senkinek!
2020.09.25a párjával
Átlagos
A Szépasszony-völgyi kitérőnk közben gondoltuk betérünk a legelső étterembe.Nagyon udvariasan hellyel kínáltak bennünket.A kiszolgálás pazar volt. Én magyaros gulyáslevet ettem ami telis-teli volt minden finomsággal,semmit nem spóroltak ki belőle és bőséges adag volt.Másodikként ropogós...
2019.06.24barátokkal
Szörnyű
Minősíthetetlen, udvariatlam kiszolgálásban volt részünk. Pontosabban ki nem is szolgáltak a pincér miután megkérdezte mit kérünk egy mozdulattal se szó se elnézést! Ellibbent az asztalunktól. A pohár koszos és csorba volt a szalvéta használt az asztalon! Elkeseritő hogy ez manapság előfordul!
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
56.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval