Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 pont lenne ha az erdeinek ígért gomba valóban erdei lett volna

Trifla Ivó & Konyha EgerTrifla Ivó & Konyha Eger a térképen

2021. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első körben rántott békacombot rendeltünk, valamint vargányakrémlevest. A combok frissek voltak, szaftosak, ízletesek, a szarvasgomba-aromás olajjal ízesített leves selymes, jó ízegyensúlyú. Az étlap szerint minden étel rendelhető bizonyos összegért 4 gramm szarvasgombával. Így a jó tésztájú paradicsomos, mozzarellás, gombás focaccia-ra kértünk extra szarvasgombát.
Jeleztem rendeléskor abbeli reményemet, hogy frissen reszelik a gombát az elkészült ételre, nem figyelmeztettek arra, hogy a friss gomba kifogyott és egy pesto-szerű, szarvasgombatartalmú, de aromásítottnak tűnő készterméket kapunk majd. Arról inkább lemondtunk volna.
Ennél nagyobb probléma, hogy az étlapon erdei gombásnak ígért focaccia-n csak termesztett csiperkét leltünk.
A csípős pacalt házi savanyúsággal és friss kenyérrel tálalják, mint Szeged környékén. A nagy, domború fatálon, piros lábaskában tálalt pacal ízre, állagra egyaránt megelégedésünkre szolgált, csípősségét sikerült még fokozni egy kiváló kézműves chili-szósszal, ami az Ali pasa bosszúja fantázianevet viselte, készítője Vörös Tamás Csaba helyi kistermelő.
A házias creme caramell-t friss málnamártással, ehető virággal és bazsalikomlevelekkel tálalták, meg voltunk vele elégedve.
A kiszolgálás kedves, udvarias, szolgálatkész.
Az itallap igényes. Mint a borlapon olvasható, a borválaszték változik, de harmincféle kitűnően összeválogatott reprezentatív egri bor mindig megtalálható náluk. Ezek zömét decire is kimérik barátságos áron. Saját pálinkákat kínálnak, Bernard sört csapolnak, van néhány palackos sörük is, ezek a nagyipar felső szegmenséből valók.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Trifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - EgyébTrifla Ivó & Konyha Eger - Egyéb

Trifla Ivó & Konyha további értékelései

2023.12.25gyerekekkel
Húúú, most nehéz dolgom van... Kiváló ételek, jó választék... A rántott béka szuper volt. Észszerű adagok jellemzik az éttermet. Fiatalos ,lendületes hely, a kiszolgálás jó. Igaz a pálinka nem volt lehűtve. Jó ár -érték arány... Nagyon a határokat súrolja, nehéz most értékelni....
2023.10.01barátokkal
Kiváló
CSALÁDI SZÜLETÉSNAP ÜNNEPLÉSE EGY BELVÁROSI ÉTTREMBEN EGY ÁTLÁGOS HÉTKÖZNAPON. TISZTA , ÉS HANGULATOS ÉTTREM ASZÉCHENYI UTCÁBAN , KIVÁLASZTOTTUK A MENÜ ALÁPJÁN. RÖGTÖN RENDELÉSRE KERÜLT - GYORSAN KI HOZTÁK.FRISS , FORRÓ HUSLEVES IGEN NAGY ADAG MEYLET NEM IS TUDTUNK ELFOGYASZTANI. FŐ ÉTELNEK HAL-...
2020.08.06gyerekekkel
Kiváló
Az ételek kiválóak, a pacalt ritka jól készítik. Az óriás rántott szelet tényleg hatalmas. A tálalás egyedi, a hely berendezése is ízléses. Mondjuk nem is olcsó... Összességében remek kis hely.
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
56.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
105.426 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval