Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nehéz eldönteni hogy ajánlanám e másoknak mert ....

Hunguest Hotel Flóra EgerHunguest Hotel Flóra Eger a térképen

Gyenge 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nehéz objektív véleményt írni mert van akinek megfelel van akinek nem.
Elöször a jó : Az elhelyezkedése jó - viszonylag minden turistikai helyszín gyalog is közel van. Nagyon jó a szabad átjárás a városi fürdöbe - ami nekünk tetszett. Az ételek minösége jó, sött mondhatnám nekünk bejött - de az ár - érték arányhoz képest nem valami böséges volt a választék. Személyzet viselkedése standard ami egy ilyen szintü szálodában kell hogy legyen, ugyanez vonatkozik a tisztaságra is.
Ami nagyon tetszett hogy a szobában volt egy összecsukható szárító
Másodszor ami nem tetszett : Egy kicsit retró az egész, nyílászárók elhasználodtak a szoba bejárat régimódi kulcsos, csempézés szintén, de ennek ellenére ezt még el lehetett viselni. Az erkély ajtón nem volt szúnyogháló ami esetleg a "szúnyog szezonban" problémát okozhat mivel légkondi nincs" Az jó hogy WC helység külöńálló DE az hogy nincs benne szellötetés az nagy baj - a recepción azt mondták hogy központilag kapcsolják - de hogy mikor azt nem vettük észre. Így a reggelire menet a folyosón több szoba elött is elhaladva "kellemes szagok terjengtek."
Ez természetesen nagyon elrontotta a közérzetünket és az egész benyomást a szállodáról. Az ár - érték arány parkolással, fürdököpeny használattal személyenként 17.000.-Ft. Ez így nagyon rossz mert az augusztusi föszezonban is ugyanennyit füzettünk egy 4 csillagos szállóban ahol müködött a szellöztetés, volt légkondi, szobaszéf, nagyobb választék a reggelinél és vacsoránál és szintén korlátlan átjárás egy városi termál fürdöbe.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Flóra további értékelései

2021.08.18családjával
Kiváló
Nagyon jo helyen levo szalloda volt kozvetlen atjarassal a strandra kar,hogy bezart.Kituno volt a etkezes is.Kirandulasokhoz is kituno kiindulo pont.Egr gyonyoru varos.Egyetlen hartrany,hogy meleg volt a szobaban hianyzott a legkondi.A belso parkolo is jo otlet illetve,hogy orzott .aűA...
2020.03.02gyerekekkel
Gyenge
A hotelt elsősorban a kiváló elhelyezkedése miatt választottam, nem is csalódtam benne. Minden nevezetesség sétálva bejárható, a strandra közvetlen az átjárás, jó a saját wellness részlege is. A hotel állapota, berendezése, stílusa korszerűtlen. Az étkeztetés viszont elég jó.
2020.02.29a párjával
Gyenge
Fáradságos, bosszúsággal tele utazás után (vonat késés, ezért a csatlakozást nem értük el, másik vonatra újból hely és pótjegy vásárlás), megérkezvén, bőröndök mellé a kezünkbe nyomták a fürdőköpenyt-amit béreltünk-, így hurcolkodtunk fel a szobába.A szoba rég volt kifestve, zsíros a fal az ágy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
56.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval