Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retróérzés

Hunguest Hotel Flóra EgerHunguest Hotel Flóra Eger a térképen

Gyenge 2019. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. december 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családdal látogattunk ide, már nem először, de most minőségromlást tapasztaltunk.

A szálloda elhelyezkedése remek, közel van a belvároshoz, gyalogosan is pár perc séta.
A szálloda iszonyat retró. A színek komorak, az a sötétbarna nagyon sötét és nyomasztó. A szobák is retrók, egyedül az ágy kényelmes. A legtöbb szoba büdös, cigarettaszagú, a wc-ben nincsen szellőzés. A szobai szőnyegpadló koszos, a takarítás nem az erősségük, a napi takarítás után sem láttunk rendet és tisztaságot. Ráadásul minden nap megkérdezték, hogy kérünk-e takarítást, s mikor kértünk is, az ágyat nem vetették be, s a padlón maradtak morzsadarabok...
Furcsa volt, hogy nem jár a köntös, csak bérelni lehet, s a szobában nincsen hajszárító (wellness-szálloda...).

Ami nagy előny: a benti wellness 23 óráig tart nyitva, ez szinte ritkaság, ezért nagy piros pont! A víz hőfoka megfelelő, nem fagy bele az ember a hideg vízbe.
Viszont kevés a két medence, jó lenne nem csak melegvíz, hanem gyógyvíz is. Van gőz, infra és finn szauna, ez kellemes.
Át lehet járni a városi strandra, ami nyáron okés, de télen nem annyira kellemes. Más szállókban fűtött folyosókon lehet átjárni a fürdőbe.
Az éttermi személyzet kedves, szolgálatkész.

Étkezés: a reggeli elkeserítő. Minden nap ugyanaz a fantáziátlan és olcsó kaja. Tojásrántotta és főtt tojás, virsi vagy debreceni, zsíros és rágós bundás kenyér, tejbegríz, kétféle lekvár, kommersz szelet sajtok, kommersz felvágottak. Semmi laktózmentes, vagy gluténmentes étel, semmi saláta vagy egészséges. Nem volt tonhal, csak minimális zöldség volt, a péksütik is kommersz boltiak, semmi teljes kiőrlésű vagy egészséges, netán saját sütésű. Jó lett volna körözött vagy sajtkrém, vagy mártogatósok, vagy a tojást is lehet variálni, nem ilyen egyhangú étkezést vártam. Esetleg valami disznótoros, vagy különlegesebb és változatosabb étkek jól estek volna.

A vacsora: ott is kevés volt a változatosság, csalódás volt. Ízvilágra rendben volt, de a választék nem. Egyféle süti volt csak, az is két napig ugyanaz. Ilyet én még nem láttam. Tegyék ki a maradékot is, de hogy nem sütnek újat? Szállodában vagyunk, vagy mi, nem otthon, ahol a maradékot megesszük!
A köret is ugyanaz három napig: krokett és steakburgonya. Volt, hogy kétféle tészta volt, sok ragu (maradékfeldolgozás),ritkán volt olyan, ami minőségi.
A levesek azok finomak voltak, abból háromféle van, ez jó pont, van egyféle édes étel, ami finom.
Lehetne a vacsora is választékosabb, főként a köretek tekintetében.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Flóra további értékelései

2021.08.18családjával
Kiváló
Nagyon jo helyen levo szalloda volt kozvetlen atjarassal a strandra kar,hogy bezart.Kituno volt a etkezes is.Kirandulasokhoz is kituno kiindulo pont.Egr gyonyoru varos.Egyetlen hartrany,hogy meleg volt a szobaban hianyzott a legkondi.A belso parkolo is jo otlet illetve,hogy orzott .aűA...
2020.03.02gyerekekkel
Gyenge
A hotelt elsősorban a kiváló elhelyezkedése miatt választottam, nem is csalódtam benne. Minden nevezetesség sétálva bejárható, a strandra közvetlen az átjárás, jó a saját wellness részlege is. A hotel állapota, berendezése, stílusa korszerűtlen. Az étkeztetés viszont elég jó.
2020.02.29a párjával
Gyenge
Fáradságos, bosszúsággal tele utazás után (vonat késés, ezért a csatlakozást nem értük el, másik vonatra újból hely és pótjegy vásárlás), megérkezvén, bőröndök mellé a kezünkbe nyomták a fürdőköpenyt-amit béreltünk-, így hurcolkodtunk fel a szobába.A szoba rég volt kifestve, zsíros a fal az ágy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Agria Vintage Apartman Eger - 3 éjszakás ajánlat
3 éjszakás ajánlat
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
140.184 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval