Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egri luxus felsőfokon

Imola Hotel Platán EgerImola Hotel Platán Eger a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azért írok, hogy gratuláljak, és elmondjam a véleményemet a szállodáról.
Augusztusban töltöttünk 4 éjszakát ebben a szállodának nevezett csodában a már felnőtt gyerekeinkkel. Úgy gondolom, a "felnőtt barát" gondolat nagyon jó ötlet. Nem azért, mert valaki esetleg nem szereti a gyerekeket, hanem egyszerűen a nyugalom miatt. A szálloda nagyon szép, modern stílusa és teljes kényelme lenyűgöző. Külön öröm, hogy a belváros közel van, minden könnyen elérhető.
Kezdődik minden a garázzsal, ami nem egy sötét lyuk, az irányfények is ötletesek. Jó, hogy közvetlenül a szobához fel lehet menni a lifttel.
A bejelentkezés flottul ment, minden fontos információt megkaptunk. A szoba fenomenális, a fürdő szintén. Az ágy kényelmes, a motoros árnyékoló roló is hasznos volt a nagy melegben, illetve energiatakarékosság szempontjából is jó ötlet. A falhűtés "csendje" is kellemes plusz. A törölközők és a köpenyek is jó minőségűek.
A wellness minden igényt kielégít, az átjárás a strandra is kényelmes.
A szauna rész az eddigi legjobb, ahol voltam. Az szeparáltsága, nyugalma, hangulata is kellemes. Nagyon jó a gyertyás megvilágítás, a diszkrét színváltós fény. A szaunák választéka, mérete, az infra pihenő is tetszett. A szauna szeánsz élvezetes volt. Egy merülő medence esetleg jó lenne, de azt hallottuk, hogy nem engedélyezték.
Az étkezések:
A reggeli bőséges nagyon finom, figyeltek arra, hogy minden legyen, akkor is, mikor a reggeli vége felé mentünk. Praktikus és ötletes a különböző kenhető dolgok(tepertőkrém, májkrém, stb. kis tálkákban való tálalása, így könnyebb eldönteni mennyit visz az ember, kevesebbet pazarolnak el (de még így is láttam, hogy sokan sok mindent hagytak a tányéron). Ami fergeteges volt az a hal. A lazac, a pisztráng, és (azt hiszem) lazac krém isteni és ritkán található szállodai reggelinél. Külön öröm volt, hogy a juice igazi juice volt, nem pedig imitáció.
A vacsorától tartottunk, mert a fiúk eléggé válogatósak, de szerencsére egyszer sem maradtak éhesek. Az ételek tálalása, látványa esztétikai élmény volt, az ízek pedig jól megkomponáltak, felségesek. Úgy gondolom, hogy jó ötlet ez a menü választásos rendszer, örömmel kóstoltam olyan ételeket, amelyeket még nem ettem, vagy nem így elkészítve ettem.
Néhány megjegyzés(nem negatívum, csak észrevétel):
- Szerintünk a wellness nyitva tartása lehetne hosszabb. (reggel7-től, esetleg 9-ig), így reggeli előtt a korábban kelőknek belefér egy jó szauna, vagy ejtőzés a medencék valamelyikében.
- A kártyák nem praktikusak a strandra való átjárásnál, az órák sokkal praktikusabbak lennének, mivel azt a kézen tartva biztonságosabb, mint valahol lerakni a kártyát. (mi kértünk órát, kaptunk is, átmentünk péntek este a strandra, de sajnos este nem tudtunk visszajönni, a kijáratot kellett megkeresni és ott kimenni. A recepción, elég hosszú próbálkozás után sem tudták megoldani a problémát)
- A jacuzzi vize az amúgy is forró napokon, és meleg éjszakákon nem élvezhető, ahogy láttam a szobából nem is volt nagyon népszerű. Lehet, hogy van oka, amiért nem keverik hidegebb vízzel, de nyáron praktikusabb és élvezhetőbb lenne.
- Látom a logikát a lift kártyás használatánál, de nehéz volt megszokni, csak úgy mint az ajtónyitásokhoz a wellnessben, illetve a lépcsőn.
- Az italok (limonádé 900 Ft) egy kissé drágák.
- A recepción nem tudtak szórólapot adni az éppen aktuális programról (végvári napok), a neten meg lehetett nézni, fel is ajánlották, de fejben tartani képtelenség azt a sok mindent, használhatóbb lett volna a szórólap.
Végül nem tudom kihagyni, meg kell említenem milyen jól szórakoztunk a liftben. Először nem tudtuk, hogy mi a furcsa, aztán kiderült, hogy a lift 'pösze'. Biztos a felvétel hibája, de ha valaki figyel, egyértelműen beszédhibásnak tűnik.
Nagyon köszönjük mindenki munkáját, aki kényelmessé és élvezetessé tette a pihenésünket, biztos, hogy visszamegyünk még Önökhöz.
További sikeres munkát kívánunk
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Imola Hotel Platán további értékelései

2024.04.14a párjával
Nagyon szép, dizájnos a hotel, a platán motívum sok helyen visszaköszön a dekorban. A wellness részleg szépen kialakított, sokféle szaunával. A masszázs szolgáltatás jó volt. A reggeli bőséges, ha nem is kifejezetten különleges, a vacsora nem hagyományos félpanzió, hanem 3 tál ételt lehet...
2024.01.29a párjával
Szoba,wellness ,tisztaság ,személyzet kiváló. A vacsora magas színvonalú , csak étlapról lehet választani, csak húsos ételeket, egyik sem illik az egészséges étrendbe.A felszolgálás a beépített szervizdíj ellenére gyenge. A városban fele ennyiért lehet vacsorázni jó étteremben. Az italokat...
2023.08.19a párjával
Az amiért irok az a félpanzió vacsora része. A étteremmel az ételek minőségével maximálisan elégedettek voltunk, de: azt nagyon rossz érzéssel vettük tudomásul, hogy a vacsoránál étlapról kellett választani, az amúgy is szűk kínálatból. Ez a tény számunkra lerontotta a kitűnő értékelésünket....

Az Imola Hotel Platán legnépszerűbb csomagjai

Imola Hotel Platán Eger - Platán Relax (min. 2 éj)
Platán Relax
155.970 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.07.01-ig
Imola Hotel Platán Eger - Platán LOVE (min. 2 éj)
Platán LOVE
180.300 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval