Invest Apartmanok Eger - Vendégvélemények összefoglalója
Invest Apartmanok Eger a hegytetőn elhelyezkedő nyugodt környezetben kínál szállást, amelyről kiváló kilátás nyílik a városra. A szállás rendkívül kényelmes, tágas szobákkal és gyakran két fürdőszobával rendelkezik. A kilátás és a csendes környezet kiemelkedő tényezők, melyek hosszabb tartózkodásra is vonzóvá teszik. A helyszín közel van a városközponthoz, a várhoz és a fürdőhöz, így a főbb nevezetességek könnyen megközelíthetők.
A személyzet segítőkészsége és kedvessége pozitív benyomást kelt, a visszajelzések szerint. Parkolási lehetőségek kiemelkedőek, közvetlen az apartmanoknál biztosított a parkolás. A konyha jól felszerelt, és a szobákban televízió is rendelkezésre áll. A teraszok és a közvetlen környezet ideális helyet kínál a pihenésre. A hely közel a központhoz praktikus előnyöket kínál a sétákhoz és a városi programokhoz. Az Invest Apartmanok Eger így stabil választás: jó ár-érték arány, tágas tér és barátságos kiszolgálás jellemzi. Összegzésként a hely pozitív benyomást kelt a kilátás, a kényelmes berendezés és a vendégközpontú hozzáállás révén az Invest Apartmanok Eger ideális választás lehet.
a személyzet nagyon udvarias. sajnos az ágy elég kemény volt számunkra,és a kilátás egy kicsit nem olyan volt mint ahogy gondoltuk és láttuk a hirdetésben. ami nagyon aggasztó volt az a rezsó ami melegedés és sütés vagy főzés szempontjábol nem a legjobb. sőt nagyon nem jó.
a hűtőt be lehetne azon a napon kapcsolni amikor a vendég érkezik mert mélyhűtő része nincs és így kellett egy egész nap mire lett egy kis hideg a hűtőben és mi 36 fokban érkeztünk így ez nagyon jó lett volna. de összességében nagyon megvoltunk elégedve. a visszatérés sem kizárt. tisztelettel velmovszkiné
Ami tetszett: Jó helyen, könnyen megközelíthető volt az apartman. Szép panoráma a szobákból. A szobák mérete, és maga a hely, családunknak,tágas,pont kényelmes volt. Kedves fogadtatásban volt részünk. Ami nem tetszett: Nem volt helyi térkép, prospektus, internet, az ágyak szivacsa lehetne néhány cm-rel vastagabb.