2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
A wellnessben hűvös volt, mert a pince felől az ajtót mindig nyitva hagyták. A medencékben a víz 2 fokkal melegebb is lehetne. Az ételek választéka, minősége és az ott dolgozó személyzet miatt 4 csillagos szálloda szintjét éri el a kiszolgálás. A ház borai, ami a vacsora mellé grátisz járnak még emel ezen a szinten.
Jó ötlet, hogy ami ízlett elvitelre megvásárolható. 3 éve mi már jártunk itt, de a szálloda egyedi hangulata visszahúzott minket. Érdemes ide ellátogatni.
A személyzet rendkívül kedves, figyelmes, segítőkész minden területen. A szoba kényelmes, tiszta. Az étkezéseknél a választék bőséges volt, minden nagyon finom. Egy- két étel kicsit túl volt sózva (töltött káposzta, tojásrántotta). A Wellness részlegen ahányszor lementünk mindig kaptunk tiszta törölközőt, de most kicsik és vékonyak voltak.
Mi már harmadszor voltunk, de tervben van, hogy jövőre is elmegyünk. A fenti apróbb észrevételeken kívül csak pozitív észrevételeink voltak minden területen.
Az ellátás, a kiszolgálás, a körülmények nagyon megfeleltek. Ami problémát okozott, az a TV volt. Többször kellett beállitani a személyzet segitségével. Komoly gondot okozott a szálloda megközelitése közlekedés hiányában. /idős emberek számára gépkocsi hiányában, de ez szubjektiv gond volt/.
Ami furcsa volt, az az utcanevek nagymértékü hiánya,ami nehezitette egy turista számára az eligazodást. Összességében pihenésre alkalmas volt, de a fent leirtak miatt nem terveznék oda ujabb utat. /idös ember lévén/.
A kazamata rendszer nagyon tetszet. Az épület szárnyak frapáns elnevezése mi a Bánsági és Vajdasági Magyarok házában voltunk elszállásolva ez nagyon tetszet . A kertje mese szép a maga zöldjével egész évben van lehetőség az elvonulásra a tuja sorok között.
A személyzet nagyon kedvesek ,mosolygosok és olyan mint ha kifáradhatatlanok volnának a sok talpalás és felszolgálás ellenére ,mindig készek hogy a legjobbbat nyújtsák és ezt teszik fitten és szeretettel. Ami kissé probléma az talán a tv csatorna kiosztása vannak 18+ csatornák amit gyerekek is látthatnak mivel sok család is megfordul a hotelbe vagy kódolni vagy törölni kellene a csatornát. Ezt leszámítva csodálatos volt minden. Köszönöm hogy itt lehettem.
Minden nagyon tökéletes volt, csak azt kifogásoltam hogy a fűrdőköpeny használa plusz 3000 ft volt. Azt gondoltam hogy ennek a használata a meghírdetett árba szerepel. Amúgy mindennel megvoltunk elégedve. Gyönyörű parkkal, csodás kilátással. Mese világot idézett. Szeretnénk jövőre is menni. Jó egészséget kívánok a hotel összes alkalmazottának. Bernwallner Mária.
Másodszor voltunk a hotel vendégei. Nagyon tetszett a wellness, főleg a reggeli órákban, az étterem csúcs, a masszázs kitűnő, emlékezetes. A wellnessben több tájékoztatást kérnénk arról, hogyan juthatunk törülközőhöz. A szoba jó, de a tv (A3-as méretű) adása és a csatornaválaszték kritikán aluli. Olvastunk helyette.
A parkosított kert, a tekergő utak tetszettek, de az épületek közötti lépcsők sok helyen javításra szorulnak, balesetveszélyesek. (Örültem volna, ha egy mondattal köszöntenek a szülinapomon. . . )
Minden tetszett de a fürdőszobában jó lenne egy szék amire ülhetnénk a törölközéskor és segítség lenne az öltözésnél is támaszkodás ruhapakolás céljából is. Tetszeni minden tetszett különösen a személyzet kedvessége szolgálatkészsége . Szívesen ajánlom minden ismerősömnek! Öt éve járunk a hotelbe és nem is szeretnénk máshova menni!
Nagyon szép helyen,gyönyörűen rendezett környezetben lévő szállások. Minden épületet egy közlekedő, folyosórendszer köt össze. Nekem nagyon tetszett. A szobák és az egész létesítmény kifejezetten alapos tisztaságúak. Az ötös épületben egy kis frissítés,szőnyeg csere nem ártana. Az ágyak kényelmesek.
Az ételek gusztusosak és nagyon finomak. A kínálat olyan bőséges,hogy végig nézni is sok :) Változatos ételek. 5-6 féle desszert . 5 féle borból lehet kóstolni. Az ételeket és italokat is folyamatosan töltik. Azt hittem a palacsintánál nincs jobb ,itt rájöttem,hogy van. Isteni volt! A személyzet minden részlegen kedves és segítőkész. A masszázst nagyon ajánlom,elmondhatatlanul ügyes a hölgy! Eger magában is csodálatos, de ebben a hotelben tényleg a Paradicsomban éreztük magunkat. Köszönjük szépen
Nagyon meg voltam elégedve mindennel, tetszett az élmény fürdő részleg. Élmény volt számomra a kiépített alagút rendszer. Bőséges ételválaszték volt a vacsora és a reggeli ( megjegyezném egy kicsit édes némelyik étel ) azért nagyon finom volt Kedves volt a vacsora alatti ingyenes borkínálat . Az összes dolgozó nagyon kedves és segítő kész volt. Ajánlom másoknak is.
A környezet csodálatos,a szoba kicsi de hangulatos kényelmes és tiszta az ételek nagyon finomak és változatosak a személyzet mosolygós segítőkész előzékeny, nagyon megvoltunk elégedve mindennel! Talán annyi,hogy idősebbeknek nem a legjobb a második emeletre fellépcsőzni,de nekünk ez sem jelentett gondot! Mindenkinek szívesen ajánlom,ha lehetőségünk lesz visszatérünk!