Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sz*ros pelenka ázhat a gyógyvízben bármennyi, sikoltozni is lehet, de dohányozni nem lehet árnyékban!

Egri Termálfürdő EgerEgri Termálfürdő Eger a térképen

Érdekes 2019. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többször jártam már itt,és őszintén mondhatom, hogy az egyik, ha nem a legjobb strand az országban, legalábbis véleményem szerint.
Viszont most az augusztusi rekord kánikulában voltunk ott, és a rengeteg ember sok bajjal jár...
Többek között azzal is, hogy vagy nem értik, vagy nem érdeklik őket a szabályok. Sem az alapvető udvariassági, sem a logikus, magától érthető kultúrált fürdőbéliek. És sajnos egyetlen medence mellett sem láttam úszómestert, aki bármit is tett volna ennek betartása végett, vagy úgy egyáltalán úszómestert.
Tudtommal három speciális gyermekmedence is van, kettő kifejezetten babaúsztató, mégis kimenekültem a kizárólag felnőtteknek fenntartott gyógyvízből, mikor egy nagyapa mellettem pancsolt az egy szál pelenkás unokájával, ami kifejezetten szagos volt!!!
Mivel van némi mozgásszervi sérülésem, bekuckoltam a fedett thermál részlegbe, gondolván, hogy ott legalább nyugtom lesz.
Hát nem. Mikor harmadszorra is totál telibespriccelt a nyugágyon egy eltévedt labda, amit egy pajkosan játszogató család dobált, akkor már közöltem velük, hogy ez a hely a betegek és idősöké, 10 másik medencéből válogathatnak, hogy hol játszhatak...
Ők még el is szégyellték magukat, és elmentek, de délután négytől hétig akkora volt a gyerekhangzavar, az üvöltés, a folyamatos bombaugrás, és a gyereksikítás, hogy azt egyszerűen el nem lehett viselni! És senki, senki, de senki sem szólt rájuk, nem hogy az úszómester! Egyetlen egyenpólós embert sem láttam, akinek szólni lehetett volna. Pedig a pancsolás mellett ez az egyetlen terápiás tangentoros kezeléssel felérő medence.
Óriási csalódás volt, feleslegesen utaztunk három órát, pedig komoly segítség lehetett volna az izmaimnak...
De ehelyett csak zsúfolódtunk egy iszonyú gyerekzsivajos helyen, ahol hiába vártuk, hogy helyünk legyen a gyógyító fúvókáknál!
Csak pancsoló gyerekek foglalták a helyet ...meg a szüleik, akik labdáztak !
És ez megbocsáthatatlan egy ilyen helyen, ahová messziről zarándokolnak el a gyógyulni vágyók! Mert hogy gyógyvíznek reklámozzák magukat...
Én beírtam a panaszkönyvbe, de kérek mindenkit, akinek hasonló élménye van, hogy tegyen ugyan így ! Nem csak maga miatt, hanem mindenki miatt, aki legközelebb ellátogat hozzájuk, és gyógyulni szeretne! Legyen úszómester ilyenkor is a gyógyvizes medencék mellett is, aki kiparancsolja az egyfolytában sikító gyerekeket, és a rakott pelenkákat is !!!
Amúgy elmentem dohányozni a kijelölt dohányzóhelyre, tűzött a nap ránk, találtam kábé 3 méterre egy helyet, ahol sehol semmi törülköző,de árnyék volt, senkit sem zavartam, de rögtön megjelent egy sekuritis, mondván, hogy tilosban járok! :)
No comment!
Jó lenne, ha ez a medencékre is igaz lenne!
Milyennek találod ezt az értékelést?

Egri Termálfürdő további értékelései

2023.08.29a párjával
Kihagyhatatlan
Ez a fürdő tényleg kihagyhatatlan! A víz hőmérséklete tökéletesen megfelelő, tiszta a környezet és a víz is. Gyönyörűen rendben van tartva a környezet. Kint is bent is szuper minden. Biztosan vissza járó vendégek leszünk úgy télen mint nyáron is!
2023.07.16gyerekekkel
Kihagyható
A minap családi nyaraláson vettünk részt 2 felnőttel és 4 gyerekkel. Nagy melegben és több 100 km-ről érkeztünk a városba és a strandra. A város hatalmas élményt nyújtott, azonban a strand hatalmas csalódás volt mindannyiunk számára a következők miatt: - A medencéknél lábmosó nem volt, ha mégis,...
2022.03.03családjával
Kihagyható
Vissza a múltba! Igénytelen, lepukkant öltöző unalmas medencék. Télen egy büfé üzemel ami kritikán aluli minőségű ételeket kínál drágán. Pár éve tetszett nekünk ez a hely, de most nagyon nagy csalódás volt.
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
56.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval