Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egri Termálfürdő Eger

4
44
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
37. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Egri Termálfürdő Eger
Egri Termálfürdő EgerEgri Termálfürdő Eger
Egri Termálfürdő EgerEgri Termálfürdő Eger
86 fotó

Egri Termálfürdő Eger bemutatkozása

Az 5 hektáros park közepén elhelyezkedő Egri Termálfürdőt Magyarország egyik legszebb fürdőhelyeként tartják számon. Eger belvárosától pár percre található. 13 medencével, sportpályával, játszótérrel széles körű szolgáltatásokat vehetnek igénybe az ide látogatók. Közvetlen átjárás biztosított a Török Fürdőbe.
Tovább olvasom >>

44 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
47%
Érdekes
32%
Átlagos
13%
Kihagyható
8%
Időpazarlás
0%
Érdekes

44 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.03.01-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2024.06.21-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
86.220 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
2024.12.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
Kérd ajánlatunkat!

Egri Termálfürdő Eger vélemények

Kihagyhatatlan 2023. augusztus 29.a párjával járt itt
Ez a fürdő tényleg kihagyhatatlan! A víz hőmérséklete tökéletesen megfelelő, tiszta a környezet és a víz is. Gyönyörűen rendben van tartva a környezet. Kint is bent is szuper minden. Biztosan vissza járó vendégek leszünk úgy télen mint nyáron is!
Milyennek találod ezt az értékelést?
0
0
1
0
Kihagyható 2023. július 16.gyerekekkel járt itt
A minap családi nyaraláson vettünk részt 2 felnőttel és 4 gyerekkel. Nagy melegben és több 100 km-ről érkeztünk a városba és a strandra. A város hatalmas élményt nyújtott, azonban a strand hatalmas csalódás volt mindannyiunk számára a következők miatt:
- A medencéknél lábmosó nem volt, ha mégis, abban nem volt víz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
18
8
3
26
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt már
Kihagyható 2022. március 3.családjával járt itt
Vissza a múltba! Igénytelen, lepukkant öltöző unalmas medencék. Télen egy büfé üzemel ami kritikán aluli minőségű ételeket kínál drágán. Pár éve tetszett nekünk ez a hely, de most nagyon nagy csalódás volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2019. augusztus 13.a párjával járt itt
Többször jártam már itt,és őszintén mondhatom, hogy az egyik, ha nem a legjobb strand az országban, legalábbis véleményem szerint. Viszont most az augusztusi rekord kánikulában voltunk ott, és a rengeteg ember sok bajjal jár. . . Többek között azzal is, hogy vagy nem értik, vagy nem érdeklik őket a szabályok.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2019. május 11.gyerekekkel járt itt
Március 15-i hosszú hétvégén voltunk Egerben, fürdőzős hétvégét tartottunk a gyerekekkel. A beltéri rész élmény részlege elég kicsi és hideg a víz! Maximum negyed órát lehet benne eltölteni anélkül, hogy meg ne fagyjon az ember, hacsak nem úszik folyamatosan. De hát ez nem úszómedence. . . A kiírt hőfokhoz köze nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
22
52
37
3010
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 63 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 120 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3010 feltöltött kép
Érdekes 2018. február 25.a párjával járt itt
Az érsek kert és a török fürdővel határos a fürdő. Minden zeg-zugát körbe jártunk, két oldalon van bejárata. mi nagyon jól éreztük magunkat augusztusi hétköznap,sokan voltak de nem volt terhes. Minden medencét kiprobáltuk a mélyvíz hidegtől fedett meleg ,a gyógyvíz meleg vízig. egyes medencébe tornára lehetőség,aki kedvet kap csuzdázhat.
Itt fényképeztem:
Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger -
Még több kép (53 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
6
5
2
0
Bronz fokozatú értékelő
Időpazarlás 2017. július 26.a párjával járt itt
Hatalmas csalódás volt! A honlapon található képek alapján még meg is lepődtünk, hogy mennyire kedvező árú a belépő. Miután ellátogattunk oda, rájöttünk, hogy igazából drága. Kocsival csak fizetős parkolóban lehet megállni, óránként 270 Ft-ért. Az öltözők kopottak, falfirkásak, koszosak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
16
159
4
2317
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 84 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2317 feltöltött kép
Kihagyható 2016. augusztus 10.a párjával járt itt
Itt is jártunk, de sajnos elégedettek nem igazán vagyunk mert szerdai napon jártunk itt éppen ma és nagyon nagy volt a tömeg! A tisztaság meg sajnos nagyon gyenge a mosdók förtelmesek vagyis nagyon koszosak sokkal több embert kellene takarításra bevonni! A karbantartás hiánya is meglátszik a medencéken, több helyen töredezett a csempe a beton.
Itt fényképeztem:
Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger - Egri Termálfürdő Eger -
Még több kép (25 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
5
0
1
0
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyható 2016. február 7.családjával járt itt
Az egri strand nyáron egy nem kiemelkedő, de megfelelő hely a fürdőzni vágyó családok számára. Télen viszont elég gyenge színvonallal büszkélkedhet. 1900 forintos belépőért cserébe kapunk 3 különböző hőmérsékletű medencét, ahol az egyik medencéből kiúszhatunk a szabadba is. Ezért a pénzért semmiféle wellness szolgáltatás nem jár.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 35 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.