Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagy remények, nagy csalódás

Piroska Étterem EgerszalókPiroska Étterem Egerszalók a térképen

Gyenge 2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ajánlás alapján mentünk oda és őszintén bevallom, hogy a lelket megmelengető kezdet után durva hidegzuhany következett.
A hely igazán jó benyomást tett rám, mikor beléptem. A kert gerendáira írt sorok megmelengették a szívemet. A nagy meleg miatt a pinceszinten kialakított vendégtérbe mentünk.
Halk jazz szólt, épp olyan, amit annyira szeretek. A lenti pincér első nekifutásra még egész szimpatikusnak tűnt. Bár azt mondta, nem tud cukormentes limonádét hozni a páromnak, de azért felajánlott ásványvizet két citromkarikával, így ez rendben is lett volna. Figyelmes gesztusnak értékeltem, hogy kaptunk kis kenyérkéket fűszeres vajjal -- grátisz, mint előételt, míg várunk.
A napi ajánlatból választottam a levest -- ez vezetett ahhoz, hogy végül az egész vacsora sorsa megpecsételődött.
A levest elég gyorsan kihozták, és gyönyörűen volt tálalva, de rettenetes íze volt, ezért jeleztem a pincérnek, hogy természetesen kifizetem, de szeretnék inkább húslevest kérni helyette. Nem akartam konfrontációt -- udvarias és csendesen diszkrét voltam. A probléma okát firtató kérdésre megmondtam, hogy fura az íze a levesnek. A pincér ezen vérig sértődött és visszaszólt, én viszont nem folytattam, mert nem akartam, hogy eszkalálódjon a probléma. Őszintén reméltem, hogy ezzel pontot tehetek a mondat végére, de nem.
A húsleves jó ízű volt.
A főfogást is megkaptuk, azok is egészen jó ízűek voltak.
A pincér közben egy másik asztalnál félhangosan tárgyalta, milyen igazságtalanok velük, akik negatív értékeléseket adnak.
Amikor megkaptuk a számlát, a pincér hangosan megjegyezte, hogy nem számolták fel a visszavitt levest, és újra kezdte, hogy másoknak mennyire ízlett és még senki sem panaszkodott miatta. A számlán viszont rajta volt az első leves, sőt, még drágábban is, mint ami a bejáratnál a táblára volt felírva. Nem mentünk bele szócsatába, nem is reklamálunk, de egy fillér borravalót sem fizettünk.
Nem megyek ide máskor és senkinek sem fogom ajánlani, mert szerintem elfogadhatatlan, hogy így bánjanak bárkivel is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló

Piroska Étterem további értékelései

2023.09.25csoporttal
Kiváló
Családias, nyugodt, tiszta étterem! Kiszolgálás udvarias, gyors. Ételek izletesek, talán egy kicsit túlarazottak! Választék lehetne bőségesebb!
2023.03.30a párjával
Kiváló
Rendkívül barátságos vendégfogadás , nagyon tiszta hely (a mosdó is , ételek kifogástalan ízűek megfizethető áron nagyon finom libacombot és laskagombával töltött csirkemellet ettünk 20 percen belül megkaptuk az ételt másoknak is jó szívvel ajánljuk Nagyon tetszett, hogy régi étlapok vannak a...
2022.08.13barátokkal
Kiváló
Egerszalókon töltött 3 napunk első estéjén választottuk a Piroska Éttermet. Kora este tértünk be ide és jó idő révén kinti teraszon foglaltunk helyet. Egy nagyon kedves pincér már jött is, felvette az italrendeléseinket. Lapozgattuk az étlapot, egy étel szimpatikus volt kettőnknek is : Tépett...
Népszerű szállások a környéken
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval