Margaret Vendégház Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Margaret Vendégház Egerszalók csendes falusi környezetben található, nyugodt pihenést biztosítva. A vendégház barátságos házigazdákkal működik, a fogadtatás udvarias és készséges. Az udvar virágokkal teli, a kert gondozott és esztétikus. A szoba kicsi, de praktikus: van hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló és néhány alapvető konyhai eszköz. A falu központja közel van, így elérhetők boltok, éttermek és pince borozók. A falu egyik fő vonzereje a közeli gyógyfürdő.
Ingyenes wifi és ingyenes parkolás áll rendelkezésre. A kert és az udvar kiváló helyszínt nyújt a pihenésre és a szabadtéri tevékenységekre. A vendégházról gyakran említik a panorámás kilátást a szobákból és a nyugodt környezetet. Sok visszatérő vendég írja le a gondos, családias vendéglátást és a közvetlen kiszolgálást. A Margaret Vendégház Egerszalók így ideális választás a nyugodt pihenésre, a környék felfedezésére és a kertben töltött idő élvezetére.
Nagyon barátságos fogadtatás volt, kedvesek a házigazdák. Nagyon szép virágos az udvar. A szoba elég kicsi, de van benne hűtő, mikro, vízforraló és egy pár konyhai eszköz is. A falu központ közel van. Boltok, éttermek, pince borozók, és főleg az Egerszalóki fürdő, ami miatt mentünk. Köszönjük szépen, hogy ott lehettünk.
A vendégház jól felszerelt,külön bejárattal.Barátságos vendéglátók,gyönyörű a kert és az udvar.Minden adott a kikapcsolódásra.Sajnos rövid időt töltöttünk itt,de vissszajövünk.A gyógyfürdő is közel van.Margó igazi vendéglátós,ezuton is mindent köszönünk és sok vendéget,jó egészséget kívánunk.
Margaret Vendégház válasza
Kedves Vendégeim!
Jól esett az értékelésük. Köszönöm szépen ezt az őszinte minősítést. Szeretettel visszavárom Önöket a Margaret vendcégházba máskor is Egerszalókra. Szép nyári napot kívánok. Üdvözlettel: Pallagi Lászlóné