Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mesés pihenés párommal

Mesés Shiraz Hotel EgerszalókMesés Shiraz Hotel Egerszalók a térképen

Kiváló 2017. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyári pihenésül választottuk az egerszalóki Shiraz Hotelt, voucher-rel. Fő szempont a wellness volt, illetve az hogy ne kelljen nagyon messzire se mennünk (az ország másik végébe 5 órás utazással).
Könnyen megközelíthető kocsival, a saját parkolója biztonságos és tágas. Becsekkolás gyorsan ment, az üdvözlő személyzet illedelmes és kedves volt. Felárért földszinti szuperior szobát kaptunk (képek alapján Standard szoba volt szerintem). A szoba tiszta és kellemes hangulatú volt, bekészítve törölköző, fürdőköpeny, tea és kávé (vízforraló+teafilter+kávépor). Megérkezés és szobafoglalás után egyből a wellness részre mentünk, ahol kaptunk szauna lepedőket és törölközőt. Belső részen 4 finn szauna, 3 gőz szauna, egy kisebb és egy hatalmas jakuzzis medence, rengeteg pihenő ággyal. Külső medence elégg pazar, feszített víztükrös, beachbar-ral a végében, ahol a vízben ülve lehet koktélozgatni :) Homokos röplabda pálya, pingpong, külső jakuzzi és egy infra szauna is volt a külső részen.
Az voucherben szerepelt reggeli és vacsora is, amik minden elvárásunkat felülmúlták! Reggelinél még pezsgőt is lehetett inni, ami nekem meglepetés volt, így éltem is vele ;) Szaunaszeánszon is vettünk részt, jó élmény volt.
Gratiszként az utolsó napon a wellness használható volt a kijelentkezés után is (öltöző használattal), ami megint plusz pont volt.
Egyedül az elhelyezkedése nem nyerte el a tetszésünket. Egy zöldebb övezetben lenne tökéletes helyen, vagy stílusosan egy sivatag közepén :)

Összegzésül:
Külcsíny: tökéletes
Személyzet: Kedves, illedelmes, segítőkész
Wellness: tökéletes
Gasztronómia: tökéletes
Ár/Érték arány: drága, de a minőséget meg is kell fizetni :)

Ajánlom mindenkinek! 3 nap kevés mindenre, ezért szerintem még visszatérünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (8)
Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Medence/kertMesés Shiraz Hotel Egerszalók - Külső képMesés Shiraz Hotel Egerszalók - Medence/kertMesés Shiraz Hotel Egerszalók - BelsőMesés Shiraz Hotel Egerszalók - VendéglátásMesés Shiraz Hotel Egerszalók - VendéglátásMesés Shiraz Hotel Egerszalók - VendéglátásMesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendéglátás

Mesés Shiraz Hotel további értékelései

2023.09.26a párjával
Kiváló
Gyönyörű hotel, kedves személyzeti, finom ételek, meghitt, varázslatos hangulat, szuper wellness részleg! Csupa pozitív, biztosan visszatérünk! A környéken rengeteg csodaszépek látnivaló!
2023.09.25a párjával
Kiváló
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
2023.09.01a párjával
Kelti hangulatú szálloda, kedves személyzettel.Keleties wellness részleg sokféle szauna kabinnal.Finom választékos ételek, reggeli és vacsora.Kényelmes matrac, tiszta igényes szoba.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval