Tocinu étterem értékelései

Értékelései
5
10
11
12
0
0
18

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tocinu értékeléseit!

Olvasd el Tocinu étterem értékeléseit!

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kettesben érkeztünk egy hétköznap kora esti órában. Kellemes hangulat és majdnem üres étterem fogadott minket. A kiszolgálás udvarias és gyors volt, nem kellett várnunk a rendelésig. Az étlap bőséges. Igazság szerint direkt valami olaszos tésztafélét szerettünk volna enni, de lett volna lehetőség "sima" rántott karaj rendelésre is.
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 11.
Az előttem szólókhoz hasonlóan nekem is vegyes érzéseim voltak. Kezdjük ott, hogy előttünk futott be egy 40fős német túristabusz. . . Kutyával érkeztünk, így a teraszon foglaltunk helyet. A pincérek előre szóltak, hogy csúszás várható - amit mi teljesen megértettünk. Rendeltünk addig pár kancsó limonádét (finom volt, hűsítő, nem túl szörpös, hideg).
Megosztom
Tradícionális sütizgetés -

Százéves Cukrászda Gyula

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11.
Nem mehet el az ember a gyulai 100 éves cukrászda mellett úgy, hogy be ne térne egy sütire. Kevés olyen hely van az országban, ahol a történelem közepén pihenve elmajszolhatunk egy finom süteményt és ihatunk egy jó feketét. Az egész külleme a helynek korhű, a személyzet roppant kedves (csinos) és a kiállítás (múzeum) rész is nagyon egyedi.
Megosztom
2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11.
A szállásadónk ajánlotta a helyet. Frissen érkeztünk, ezért hagyatkoztunk más javaslatára. Központi helyen található, nagy terasszal várja a vendégeket. A személyzet kedves és profi. Az ételek és az adagok is jók. A meggyes sör nagyon finom (kézműves áru), ezen kívül szilvás-krémsajtos csirkemellet és a májjal töltött csirkemellet ajánlom.
Megosztom
Finom baráti ebéd -

Gusto Restaurant Gyula

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hirtelen ötlettől vezérelve és éhesen tértünk be barátokkal - mindannyian jóllakva távoztunk :)
A hely tiszta, a terasz kellemes és tiszta, személyzet nagyon kedves és figyelmes. Az étel nagyon finom. Az adagok nagyok. A sör kellemesen hideg :) Árban pedig teljesen korrekt!
Megosztom
Picit csalódás, de kipróbálható -

Cafe Frei Székesfehérvár

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár szeretem a Frei kávézót, most mégse tetszett annyira. Én szeretem, hogy rengeteg nemzet kávéja közül lehet választani - ezért ajánlottam a társaságunknak. Kicsit csalódott voltam, mert majdnem 25 percet kellett várni 4 kávéra. Átlagos volt a kiszolgálás és a hely miliője se volt túl megnyerő.
Megosztom
Németes hangulat, magyar adagok -

Salvator Étterem Székesfehérvár

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megérkezésünk után az első utunk -magyarok lévén- egyből egy étterem volt :) Nem variáltunk sokat és megnéztük a TOP10 éttermet, majd a szálláshoz legközelebbit választottuk. Bár közel van a belvároshoz, mégis nagyon eldugott. Első benyomásra nem túl megnyerő. . . talán az eldugottsága miatt. A kerthelyiségbe belépve viszont teljesen megváltozik az ember véleménye!
Megosztom
Vidéki tökély egy hangulatos kis étteremben -

Napliget Étterem Nagycserkesz

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. október 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem nagyon ragozom, mert ki kell próbálnia mindenkinek személyesen! Hatalmas adagok, finom ízek, változatos vidéki ételek és tökéletes kiszolgálás. Mindez csárda hangulatban egy kis falu főútjának mentén. Ajánlom családoknak, pároknak, de azt hiszem esküvőket is tartottak már a külön teremben. Érdemes asztalt foglalni, mert egyre többen járnak - vajon miért?
Megosztom
Finom pizza, új helyen. -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 20.
Régi múlttal rendelkezik a Gilbert pizzéria Debrecenben. Talán az elsők közt van. . . Többször voltam már náluk és a pizzájuk ugyan olyan finom, mint régebben. Sajnos az új hely, ahová most költöztek - igencsak lerobbant. 80-as évek presszójára hasonlít, ami kicsit sem otthonos. . . Remélem tudnak ide is teremteni egy hangulatos, családias dizájnt, mint ami a régi helyükön volt.
Megosztom
Finom ételek, udvarias kiszolgálás, magyaros környezet. -

Öregmalom Étterem Bogács

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 27.
Szép környezetben, kedves kiszolgálás és ízletes ételek. Megéri kipróbálni. Két szemelyes tálat rendeltünk, bar nem hagytunk egy falatot sem - jól laktunk. Desszernek pedig palacsintát. Nagy a választék, mindenki talál magának finomat. Mikor érkeztünk még ures volt a terasz, de hamarosan megtelt a hely. Sok külföldi vendéget láttunk, akik láthatóan szinten jól érezték magukat.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX