Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kalandozás a Shiraz mesés világában

Mesés Shiraz Hotel EgerszalókMesés Shiraz Hotel Egerszalók a térképen

Kiváló 2018. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2018 januárjában vendégeskedtünk a Shiraz Hotelben, ahol 3 gyönyörű napot sikerült eltöltenünk. A tematikus szálloda a marokkói világot tárja az utazó elé, inkább több, mint kevesebb sikerrel. A Shiraz jól megközelíthető, központi helyen fekszik a főút mellett. A hotel szobái ízlésesen berendezettek, hangulatosak, de a lakótér ehhez a kategóriához nagyon kicsi és az erkély is hiányzott. Az ételek finomak és minőségiek voltak, a választék bőséges, a kiszolgálás udvarias és gyors. A szálloda spa részlege gazdag az attrakciókban, a szaunaszeánszok jó hangulatúak és profi kivitelezésűek, a gőz szeánsz pedig egyedülálló élményt nyújtott – már csak ezekért is érdemes ellátogatni a Shirazba. Ami viszont bosszantó volt, hogy az ott tartózkodásunk 3 napja alatt nem működött az alpesi (széna) szauna, annak ellenére sem, hogy a személyzet elmondása alapján a hibát már többen is jelezték korábban. A Páros Szultán Masszázs egy remek közös élmény volt, érdemes kipróbálni, bár ár-érték arányban nem biztos, hogy a legjobb választás. A délutáni menta tea és gyümölcs kínálás egy kedves gesztus a hotel részéről, ami feldobta a wellness részlegen töltött időt. A Shiraz Hotel egy szerethető szállás, kiemelkedő programokkal, amit érdemes kipróbálni és visszatérni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Mesés Shiraz Hotel további értékelései

2023.09.26a párjával
Kiváló
Gyönyörű hotel, kedves személyzeti, finom ételek, meghitt, varázslatos hangulat, szuper wellness részleg! Csupa pozitív, biztosan visszatérünk! A környéken rengeteg csodaszépek látnivaló!
2023.09.25a párjával
Kiváló
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
2023.09.01a párjával
Kelti hangulatú szálloda, kedves személyzettel.Keleties wellness részleg sokféle szauna kabinnal.Finom választékos ételek, reggeli és vacsora.Kényelmes matrac, tiszta igényes szoba.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval