Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A fürdő mindent vitt!

Hunguest Saliris EgerszalókHunguest Saliris Egerszalók a térképen

Kiváló 2020. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. november 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A világviszonylatban is természeti különlegességnek számító sódomb és a hőforrás közvetlen szomszédságában megépült szuper-szálloda és gyógyfürdő nagyszabású projektje az építés kapcsán elég sok vihart kavart, minden esetre egy nagyon klassz és népszerű szállodát ismerhettünk itt meg, ahol első alkalommal szálltunk itt meg az őszi szünetben.
Elsősorban a fürdő miatt választottuk ezt a lokációt, nem mindennapi, hogy téli szezonban 17 medence használható egyidejűleg.
A szálloda kialakítása különleges abból a szempontból, hogy a recepció a legfelső, 7. emeleten van, az étterem alatta, a 6. emeleten, majd a szobák innen lefelé az 1-5. emeleten. A fürdő az 1. szinten található, üvegfolyosó köti össze a hotel épületével. A szobánk a 2. emeleten volt, összenyitható 2+2 ágyas családi szoba. Megfelelő alapterület, barátságos, meleg színvilágú berendezés, nem luxus, de kellemes, kényelmes. Mindkét szobához terasz tartozott, ahonnan a sódombra nem (az a másik oldalon volt), de a környező Mátra vidékre szép kilátás nyílt.
A fürdőszoba kialakítása is egyedi, középen a mosdó nyitott beugróban van, innen balra nyílt a zuhanyfülke, jobbra a WC. Ez szintén praktikus volt, mert nem kellett egymásra várni a különböző fürdőszobai elfoglaltságok okán, igaz, a 4 főre amúgy is 2 fürdőszoba jutott. Külön fürdőlepedőt biztosítottak a fürdőbe, nem a szobai fehéret kellett levinni. Volt még bekészítve szaunalepedő és fürdőköpeny is 4 főre, de a gyerekeknek vittünk sajátot, a szállodai úgyis hatalmas lett volna rájuk.
A szobák ajtaja mágneskártyával nyitható. A fűtés megfelelő volt, a szobán belül állítható (nyáron légkondiként is funkcionál), nem fáztunk.
A parkolás egy kissé kaotikus, a mélygarázs és a bejárat környéke fizetős övezet, viszont pár méter gyaloglást vállalva ingyen is parkolhatunk, mi ezt választottuk, mindig találtunk helyet, és egy kis mozgás nem ártott.
A domb alján játszótér és vizes tanösvény is található.
A félpanziós étkezés svédasztalos rendszerű volt, bőséges, változatos, kifejezetten ízletes.
A szauna világ külön fizetős, mivel gyerekekkel voltam, ezt nem vettük igénybe.
A személyzet kedves, udvarias, szimpatikus.
Szépek a szálloda belső terei, sok helyen le lehet ülni a szobán kívül is beszélgetni, nézelődni, kávézni.
A szobában lévő minibárt nem használtuk, illetve a széfet sem.
Sajnos elég drága a szálloda, de mégis sokan jönnek el ide és újra vissza is térnek, mert elégedettek. Mi is azok voltunk.
Tetszett, hogy volt a szobába bekészítve tea, kávé, vízforraló.
Szombaton a gyerekek részt tudtak venni a Halloween napi programokon, amelyet egy nagyon kedves animátor hölgy tartott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (41)
Hunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Környék

Hunguest Saliris további értékelései

2024.04.10a párjával
Átlagos
A fürdőszoba kialakítása elég gyenge. A víz meg áll a zuhanyzó ajtajában mivel a padló rossz felé lejt. Az ágy matraca kifejezetten rossz minőségű, puha! A párna nagyon nagy vagy kicsi a kisebbik. A világítás a fürdőben rosszul van kitalálva!! A mosdó kagyló mélysége nagyon nagy. Távol van a...
2024.04.08a párjával
Kitünő a szálloda és a személyzet munkája. A konyha átlagon felüli , az ételek ízletesek, bő a választék és a személyzet nagyon készséges. A szállásnak vannak negatívumai is ami az összképet beárnyékolja. 1. A szobában nincs semmilyen szárítási lehetőség a fürdőruhák és a köntösök számára, így...
2024.04.02a párjával
A szaunavilág külön térítés mellett vehető csak igénybe, ez nem túl vendégbarát. Nem jól szabályozható a szobai klíma. Folyosókon meleg és állott volt a levegő. A tévén több csatorna, és egy külső adathordozó csatlakozása jó lett volna. A személyzet barátságos, segítőkész. Az ételek finomak...

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók - Sómágia ajánlat (min. 2 éj)
Sómágia ajánlat
156.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval