Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Másodszor is összességében elégedetten

Hunguest Saliris EgerszalókHunguest Saliris Egerszalók a térképen

2021. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. február 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azzal kezdem az értékelést, hogy nem először jártunk itt, és aki egy kicsit is ismer engem, az tudja, hogy ez nálam óriási szó, mert nem jellemző, hogy ugyanoda kétszer, ráadásul viszonylag rövid időn belül visszatérek, az mondhatni nem jellemző rám. Először is fellélegeztünk és örvendtünk, hogy végre újra lehet menni szállodába, fürdőbe, még ha egy kicsit szigorodtak is a feltételek, de ki lehetett mozdulni a bezártságból.
Minden esetre jó döntés volt, lényegében már tudtuk, hogy mire számíthatunk, és ebben a tekintetben nem csalódtunk. Összességében az 5 pontot viszont nem adtam meg ezúttal a szállodának, az alábbiak miatt.
A szálloda drága, miközben azért nem luxus kategória, szuper a fürdő, de azért nem a legjobb az országban, az elmúlt 1-2 évben volt szerencsém egynéhány "konkurens", azaz hasonló zsánerű szállodát és fürdőt meglátogatni.
Nem reális, hogy a szauna világ részleg nincs benne a szállásdíjban, hanem pluszban kell(ene) rá befizetni, mi nem is tettük.
A tömeget nem sikerült túl professzionálisan kezelni az étteremben, reggelinél és vacsoránál is kialakult tumultuózus jelenet. A személyzet létszáma nem elegendő, és látszólag sokan képzetlenek, tapasztalatlanok, alul-motiváltak. Ugyanakkor aki lelkes és lelkiismeretes, az nagyon is az. Szóval vegyes a kép.
A szomszédos sódomb, ami megalapozta az egész környék hírnevét haldoklik, vagyis látszólag, nem vagyok tudományos szakértő, minden esetre már nem olyan szép és mutatós, mint régen, amikor még a szálloda meg sem épült.
A szobák egy kicsit kezdenek leamortizálódni, el kellene szépen kezdeni a felújításokat, renoválásokat szerintem. A kényszerű zárás ideje alatt ilyet nem vettünk észre, hogy történt volna.
A konyha szerintem a maga nemében hozza az elvárást, bőséges a kínálat, mindenféle ízlést kielégít és finoman főznek. A mennyiség is bőséges, több, mint elegendő.
A fürdő azért már annyira nem volt izgalmas, így az egyik napon elmentünk a szomszéd faluba, Demjénbe, ahol talán még különlegesebb fürdőt találtunk, minden esetre az újdonság erejével hatott ránk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (41)
Hunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Környék

Hunguest Saliris további értékelései

2024.04.10a párjával
Átlagos
A fürdőszoba kialakítása elég gyenge. A víz meg áll a zuhanyzó ajtajában mivel a padló rossz felé lejt. Az ágy matraca kifejezetten rossz minőségű, puha! A párna nagyon nagy vagy kicsi a kisebbik. A világítás a fürdőben rosszul van kitalálva!! A mosdó kagyló mélysége nagyon nagy. Távol van a...
2024.04.08a párjával
Kitünő a szálloda és a személyzet munkája. A konyha átlagon felüli , az ételek ízletesek, bő a választék és a személyzet nagyon készséges. A szállásnak vannak negatívumai is ami az összképet beárnyékolja. 1. A szobában nincs semmilyen szárítási lehetőség a fürdőruhák és a köntösök számára, így...
2024.04.02a párjával
A szaunavilág külön térítés mellett vehető csak igénybe, ez nem túl vendégbarát. Nem jól szabályozható a szobai klíma. Folyosókon meleg és állott volt a levegő. A tévén több csatorna, és egy külső adathordozó csatlakozása jó lett volna. A személyzet barátságos, segítőkész. Az ételek finomak...

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók - Szerelmes szívek (min. 2 éj)
Szerelmes szívek
144.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval