Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szép természeti környezetben kellemes kikapcsolódás

Hunguest Saliris EgerszalókHunguest Saliris Egerszalók a térképen

Kiváló 2013. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először azt emelném ki, ami tetszett:
A fürdő remek,bármilyen időjárás mellett bármikor használható. Különösen jó, hogy a hotel vendégei a 10-20 óráig tartó nyitva tartással szemben 7-22 óráig használhatják.Praktikus, hogy egyetlen karórával a ki-belépésen kívül az éttermi fogyasztás, és egyéb szolgáltatások is, (mint pl. masszázs)rendezhetők,nem kell készpénzt hurcolászni.
Gyönyörű a hotel, és a környezete, impozáns látvány a gőzölgő hófehér sódomb, főleg sötétedés után a váltakozó színű megvilágításban. A szobában elhelyezett vízforralót, a folyamatos kávé-tea utánpótlással örömmel vettük, és ki is használtuk.
Ami nem tetszett:
Nagyon mutatós használaton kívül hogy a zuhanyzó és a w.c. a mosdóbeugró jobb és bal oldalán egy elegáns üvegajtóval nyílik, de funkcionálisan mindenki szempontjából rendkívül kényelmetlen.(pláne, ha a w.c.-ben még a villany is ég közben!)
A zuhanyozó padlózata csak a felétől lejt, ami miatt ha nem söpörtük le valamennyire a lábunkkal fürdés utáni vizet, még másnap is tocsogtunk benne.
A fürdőben bár ki van piktogrammozva több helyen is hogy 12 éves kor alatt nem ajánlott, sok szülő ennek ellenére engedi vagy viszi be a jóval kisebb gyermekét is,rá sem hederítve sokszor a viháncolására, ugrálására, labdázására (ami szintén tiltva van) de ezek betartását senki nem ellenőrzi. Vannak ugyan "úszómester" feliratot viselő fiatalok, de ők többnyire egymással beszélgettek, vagy békésen üldögéltek.
Bár igen sok különlegességet és finomságot kóstolhattunk az étteremben, a konyhának a rizsfőzés nem az erőssége, bármilyen formában is készítették,(rizsfelfújt, tejberizs, köret)élvezhetetlen ,kőkemény magok maradtak.
Mindezek ellenére összességében remekül éreztük magunkat, és garantáltan visszatérünk még ide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (1)
Hunguest Saliris Egerszalók - Medence/kert

Hunguest Saliris további értékelései

2024.04.10a párjával
Átlagos
A fürdőszoba kialakítása elég gyenge. A víz meg áll a zuhanyzó ajtajában mivel a padló rossz felé lejt. Az ágy matraca kifejezetten rossz minőségű, puha! A párna nagyon nagy vagy kicsi a kisebbik. A világítás a fürdőben rosszul van kitalálva!! A mosdó kagyló mélysége nagyon nagy. Távol van a...
2024.04.08a párjával
Kitünő a szálloda és a személyzet munkája. A konyha átlagon felüli , az ételek ízletesek, bő a választék és a személyzet nagyon készséges. A szállásnak vannak negatívumai is ami az összképet beárnyékolja. 1. A szobában nincs semmilyen szárítási lehetőség a fürdőruhák és a köntösök számára, így...
2024.04.02a párjával
A szaunavilág külön térítés mellett vehető csak igénybe, ez nem túl vendégbarát. Nem jól szabályozható a szobai klíma. Folyosókon meleg és állott volt a levegő. A tévén több csatorna, és egy külső adathordozó csatlakozása jó lett volna. A személyzet barátságos, segítőkész. Az ételek finomak...

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók - Sómágia ajánlat (min. 2 éj)
Sómágia ajánlat
156.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval