Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egerszalóki csalódás

Thermál Park Hotel EgerszalókThermál Park Hotel Egerszalók a térképen

Szörnyű 2023. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Érkezéskor sajnos korábban sikerült megérkeznünk a szállásra, mint a szálláshely által előre jelzett időpont volt, de mivel utaztunk már jópár helyre, gondoltuk, nem lesz gond, és talán különös tekintettel a rettenetes hőségre, mégis átvehetjük korábban a szobánkat. Sajnos azonban erre nem volt lehetőség, de a recepción ülő hölgytől ennek okáról nem kaptunk semmilyen tájékoztatást, de még akkor sem, amikor a rekkenő hőségben tett sétánk után az átadási időpont előtt 15 perccel korábban visszaérkezve szerettük volna ezt újra megpróbálni. Csak, miután végül megkaphattuk a szobához a kártyát, akkor említette meg, hogy a szobák ellenőrzéséig nem adhatta át előbb a szobát (hozzátenném, saját szabályzatuk szerint ellentételezés fejében korábban is átvehető a szoba....) Természetesen nem is kérdés, hogy minden szabályt tiszteletben tartunk, különösen, ha annak hátteréről megfelelő tájékoztatást kapunk, de ez itt teljes mértékben elmaradt, ahogy egyébként az igénybe vehető szolgáltatásokról, a csomag részeként elérhető "extrákról" sem kaptunk semmilyen információt, így egyáltalán nem éreztük, hogy vendégközpontú helyre érkeztünk.
A 2. emeleti szoba alapvetően tágas volt, azonban annak tisztasága / korszerűsége erősen megkérdőjelezhető. A fürdőszobában sem a zuhanytálcában, sem a mosdóban nem lehetett "rendesen" leengedni a vizet, így a zuhanyzás és mosakodás, de még a fogmosás is elég körülményesen alakult, ráadásul a mosdó csaptelepe már erősen "patinás" jelleget öltött, ami miatt a víz hatására a mosdó zöld színű lett pár nap után. Takarítást nem kaptunk, csupán a szemetet vitték ki, és időnként "beraktak" egy újabb tekercs WC papírt, amit technikailag mi nem tudtunk cserélni (nem rendelkeztünk a WC papír tartóhoz szükséges nyitó szerkezettel). A leírásban szerepelt, hogy ha 3 napot meghaladó időtartamban tartózkodunk a szálláson, akkor díjmentesen 3 naponta ágyneműt cserélnek, de ez nem történt meg, arról már nem is beszélve, hogy egyébként az ágynemű huzatom már eredetileg is szakadt volt.
A szálláshely medencéi nagyon picik, teltházas szálláshely és teltházas kemping foglaltság mellett nem igazán használható kényelmesen.
Az étkezési lehetőség elfogadható volt. A reggeli nem túl változatos, az egyéb étel allergiákra, egészségügyi gondokra nem igazán koncentrál, ráadásul a kávé automaták (amik a teához és a kakaóhoz is szolgáltatták az alapanyagot) felváltva álltak le / fogyott ki belőlük valami, vagy indultak újra a nagyüzemű használattól. De volt olyan is, amikor konkrétan nem fértünk oda a gépekhez, habár "kifizettük" a fogyasztást.
A vacsorák szintén nem voltak túl változatosak, ám az kétségtelen, hogy nagyon ízletesen főznek.

Összességében számunkra óriási csalódás volt a hely, ár-érték arányban sem jó, messze nem 4 csillagos szolgáltatás, őszintén sajnálom, hogy erre a helyre szántuk a nyaralásunkat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Thermál Park Hotel további értékelései

2024.01.19a párjával
Kiváló
Karácsonykor voltunk, apartmanban. Kényelmes volt a két szoba, jó tv, konyhapult, nagy fürdőszoba. Éjjel teljes csend. Nem zavart, hogy az étterembe és fürdőbe rövid úton szabadban kell menni. Igen jók voltak az ételek, udvarias pincérek.(Itallap lehetne) A termálmedence kellemes hőfokú , nem...
2023.11.07a párjával
Kiváló
Ajándékba kaptuk az utalványt, és itt volt az ideje a nyolc lehetőség közül végre választani. Egerszalókra évek óta járunk, de a "nagy" szállodába. Most lehetőség adódott a két **** szálloda összehasonlítására. A Thermal Park egy több féle szálláshelyet kínáló, családias hangulatú hely. A...
2023.10.03a párjával
Kiváló
Most voltunk először Egerszalókon. A park hotel ár-érték arányban verhetetlen. Kiszolgálás, étterem-étkezés változatos, és bőséges, minden ízletes és meleg! A szobák elrendezése, és tisztaság is átlagon felüli. A wellness részleg minden igényt kielégítő, a masszázs is első osztályú. A méltán...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval