Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Luxus árak - hiányos szakmai tudás

Branco Steak House ÉrdBranco Steak House Érd a térképen

2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Általában évenként 1x-2x látogatunk el ide, ha steak-et akarunk enni és nagyon ki vagyunk éhezve rá, mert mint ismert, a jobb steakek nem kis adagok. Tanácsos előre foglalni, ha asztalt akarsz kapni, főként hét végén. A tapasztalataink azonosak az utóbbi években, a színvonalat tartják, sajnos azonban ennek a szintje kívánnivalót hagy maga után.

Le kell szögezni, hogy a steak mindig úgy volt megsütve, ahogy azt kell, bármilyen módra, annak megfelelő adagra és bármilyen sütési mód (rare, medium, well done) szerint kértük. És mivel ez a ház speciálisan steak house, ez egy nagyon lényeges momentum. Végül is ez az, ami miatt oda megyünk, ha steak-ról van szó.

Az étlap szerkezete és választéka is jó, praktikus és egymáshoz illő kiegészítők is megtalálhatók.

A borlap is illeszkedik az ételválasztékhoz, a vörösborok szortimentjéből könnyen lehet választani a steak-ekhez.

A helyiség western stílusa egy átlagos kocsmaberendezésnek felel meg, azonban ha az árakkal vetjük össze, kicsit lehetne kifinomultabb.
Az amerikai mogyorót már igazán el lehetne tüntetni, unalmas, és túl "egyszerű".

Mi ettünk egy francia hagymalevest, egy ököruszály levest és két Bélszín Kedvessy-t.
Most jön a sajnos.
A hagymaleves sűrűre sikerült, kicsit több volt a tejszín benne, ezért elvitte a hagyma ízét is, pedig volt benne rendesen hagyma.
Az standard ököruszály leves szintén egy sűrített pirospaprikás leves volt, csak az örökusztály/marhafarok megléte miatt lehetett annak nevezni. Még az is jobb megoldás lett volna, ha a kész marhafarokra más húslevest szűrnek rá.
Egyik leves sem felelt meg a karakterének, még ha a standard-től eltekintünk, akkor sem.
A két Kedvessy bélszínje kiváló volt ízre, állagra és adagra is. De! nem kellett volna a gombakonzervből kihalászni két gombát és rátenni a húsra, tekintettel arra, hogy gombapép jár ehhez, le kéne gyártania az étteremnek a pirított krutonokat, ennél az ételnél szintén gombapépesen a hús alá, a borjúvesét nem tették rá a libamáj mellé, a vajas zöldborsó szintén hiányzott. A mártásban ugyan volt kapor, de maga a mártás nem volt friss, és nem jött át a kapor üde íze.

Hasonló problémákat már többször tapasztaltuk itt, ideje lenne levizsgáznia a szakácsnak, vagy továbbképezni.

Nos lehet egy standard receptet átgondolni, de akkor már nem annak hívják. Persze, ha arra gondolnak, hogy a kedves vendég úgysem tudja megkülönböztetni.....

Kedves Tulajdonosok, nem szép dolog átlódítani azt a vendéget aki nem ért hozzá! Ezekhez az árakhoz már illene korrektnek lenni. Bár igaz, az étlap tartalmaz alacsonyabb árú ételeket is, de ugye Önök Steak house-nak gondolták ezt az éttermet?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Branco Steak House további értékelései

2022.01.26egyedül
Kiváló
Évek óta Érd legjobb éttermeként tartják számon, én is régóta szerettem volna már ide eljönni, de vagy rohanásban, időhiányban voltam, vagy előtte más helyeken már beettem annyira, hogy egy steak már pluszban nem fért volna belém. Ahogy a hely neve is jelzi, ez egy igazi steakhouse, az étlapon...
2018.04.03családjával
Az árakkal tisztában voltam,mert előtte megnéztem a netes étlapot.Az ételek finomak voltak,a kiszolgálás is jó volt.Ami nem tetszett:Kérdésünkre hogy el lehet-e feleztetni a desszertet nem mondták hogy két fél adagot fognak kiszámlázni ami lényegesen drágább,de azt hiszem ami tényleg felháborító...
2017.07.15barátokkal
Átlagos
Barátokkal beszéltük meg, hogy itt találkozunk, kár volt. Kint volt szabad asztal, ezért ott foglaltunk helyet, mivel nagyon meleg volt... Minden asztalon kis tálban kihelyezett pucolásra váró mogyoró, ami már az elején gyanúsnak tűnt. Megkaptuk az étlapot,aztán gyors átlapozás után be is...
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval