Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Érden az első

Branco Steak House ÉrdBranco Steak House Érd a térképen

Kiváló 2021. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta Érd legjobb éttermeként tartják számon, én is régóta szerettem volna már ide eljönni, de vagy rohanásban, időhiányban voltam, vagy előtte más helyeken már beettem annyira, hogy egy steak már pluszban nem fért volna belém.
Ahogy a hely neve is jelzi, ez egy igazi steakhouse, az étlapon is a steak a csapásirány.
A berendezés western kocsmát idéző, faburkolat, vadnyugati díszletek-kellékek, elég sok asztal van, de vendég is sok. A személyzet profi, a pincérek is pörögnek, a konyha is gyors, pedig nemcsak a helybeli vendégeket kell kiszolgálni, elviteles rendelésekért is érkeznek.
A steak fogások közül beértem egy kisebb adaggal, a 18 dkg-ossal (3550 Ft), melyhez a ragu és a köret választékból texasi ragut (650 Ft) és burgonyafánkot (700 Ft) választottam. Még szerepeltek az étlapon mártások is, de azt nem kértem. Egyeztettük a sütési módot, medium-well -re kértem (bocsánat a véresebbet kedvelő fanoktól, ez van...). Steakből kínálnak 30, sőt 60 dekás adagokat is, nyilván nem nekem! Szép kiadós volt a hús, remek a készültsége, minősége. belül szép rózsaszín, kívül pirult, kérges; áldottam az eszemet, hogy nem kértem nagyobbat, meg sem bírtam volna enni! A barnamártás és a fánk is remek volt, nem mirelit, hanem házi.
Később vettem csak észre, miután leparkoltam az út mellett (mindkét oldalon lehetséges), hogy az épület mögött a belső udvarban is vannak saját vendégparkolóik.
Míg az ételre vártam, lehetett az asztalra kihelyezett amerikai sós mogyorót ropogtatni, ingyen volt, nem kellett érte fizetni (egy korábbi értékelő jelezte, talán átgondolta ezt az étterem). Mivel autóval voltam, csak egy Pepsi Max fért bele (460 Ft/ kis üveges).
Gyerekek részére játszósarkot is kialakítottak. A mosdó az emeleten található.
A szervizdíj 10% volt. Így összességében majdnem 6000 Ft-ot fizettem, csak 1 fogás, körettel, szóval olcsó nem volt egyáltalán, de a steak sajnos a drága ételek közé tartozik.
Megerősítem, szerintem is nagyon klassz a hely. Tetszett, érdemes volt kipróbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (26)
Branco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - EgyébBranco Steak House Érd - Egyéb

Branco Steak House további értékelései

2018.04.03családjával
Az árakkal tisztában voltam,mert előtte megnéztem a netes étlapot.Az ételek finomak voltak,a kiszolgálás is jó volt.Ami nem tetszett:Kérdésünkre hogy el lehet-e feleztetni a desszertet nem mondták hogy két fél adagot fognak kiszámlázni ami lényegesen drágább,de azt hiszem ami tényleg felháborító...
2017.08.20a párjával
Általában évenként 1x-2x látogatunk el ide, ha steak-et akarunk enni és nagyon ki vagyunk éhezve rá, mert mint ismert, a jobb steakek nem kis adagok. Tanácsos előre foglalni, ha asztalt akarsz kapni, főként hét végén. A tapasztalataink azonosak az utóbbi években, a színvonalat tartják, sajnos...
2017.07.15barátokkal
Átlagos
Barátokkal beszéltük meg, hogy itt találkozunk, kár volt. Kint volt szabad asztal, ezért ott foglaltunk helyet, mivel nagyon meleg volt... Minden asztalon kis tálban kihelyezett pucolásra váró mogyoró, ami már az elején gyanúsnak tűnt. Megkaptuk az étlapot,aztán gyors átlapozás után be is...
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval