Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Életem legrosszabb Szilvesztere !

Termál Hotel Liget ÉrdTermál Hotel Liget Érd a térképen

Szörnyű 2014. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. január 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
31 évesen a munkámból kifolyólag bejártam Magyarország szállodáit.Fogadótól a 6 CSillagos szállodáig bejártam mindent.(Még Szlovákiában, és Németországban is )
3*csillagos Hotelként hirdetik magukat, de a Hotel nem üti meg Csillag mércéjét sem ! Nevetséges hogy senki nem figyel fel rá.
1.) Érkezésünkkor az első külső, és belső "Recepciós" látvány pozitívan hatott rám, az ár érték arány tekintve.
Megkaptuk a kulcsokat, és az instrukciókat.Első sok az emeleten fogadott.Szőnyeg koszos, és kopott ! Folyosón minden féle kopott székek, és kanapék.Szobánkat kinyitva majdnem " bocsánat " hánytunk egyet, mert annyira büdös záptojás szag volt !Szóval szellőztetéssel kezdtük. Szoba NEM olyan mint a képeken.Meg sem közelíti. Por, kosz, pókháló, bűz és Retro fürdő ami az árban van.Mivel jó társasággal voltunk, és a fele a szállásunknak már ki volt fizetve, ezért úgy döntöttünk maradunk... nem kellet volna !
2.) Második sok a "Vacsora" volt, amit Szilveszter előnapján Svédasztalos formában kaptunk.Előtte egy Welcome drink, ami egy olcsó Bólé, és egy beszéd a Hotel ( szerinte szálloda ) igazgatójától. Később ez még fontos lesz a beszámolóm folyamán.
Mire odajutottunk volna hogy étkezzünk, már nem volt köret . Jeleztük az idős pincér úrnak ( később még szerepel az úr a beszámolómba ) hogy elfogyott a köret, aki megvonta a vállát, és odaböfögte hogy majd hozok.Hozta is a "friss" Sült krumplit .Pörkölt jónak mondható, de a Spagettinek nevezett műanyag, az már nagyon nem !Hát mivel más nem volt, kénytelenek voltunk ezt megenni.
3.) Reggeli.. Vérlázító ! ! ! Svédasztalosnak ígérték, amiből egy pincértől felszolgált 3 párizsi-1 szelet sajt, pici vaj, és egy kis dobozos Jem - lett. Se víz, sem üdítő, csak kávé és forró víz a teához. Mivel nagyon éhes voltam igyekeztem minél több kenyérrel legyűrni a 3 szelet párizsimat. Sok csak utána következett, mikor észrevettük a társunk villáját. TEGNAPI ELMOSATLAN EVŐESZKÖZ !Fénykép mellékelve !
4.) Szilveszter éjjel..
19:00-ra ígérték a kezdést + a kezdő pohár pezsgőt.
Hát lett belőle kb. 19:30 mire a RENDEZŐ hölgy elrendezte a terepet.Elkezdődött tehát az "Est".
Mindenki nagyon jól érezte magát, a Vacsora nagyon bőséges, és irtóan finom...de... csak siessen az ember, mert ha marad, ha nem elrakják ! 22:00 ig volt meghirdetve a vacsora, de már 21:30 körül híre sem hamva nem volt.
Elkezdődött a mulatozás.Mivel SEHOL nem volt tiltás azzal kapcsolatosan, hogy szabad vagy sem saját rágcsálnivalót, vagy italt fogyasztani, ezért mi szobáról lehoztuk a sajátunkat. Később állítólag fotó is készült rólunk ( Persze beleegyezésünk nélkül ) bizonyítékként gyanánt, mert nem fogyasztottunk a nem olcsónak mondható italokból !
23:50 - Vártuk a beharangozott pohár pezsgőnket, hogy tudjunk koccintani az új évre. hát 23:59 kor sikerült elkezdeni Zsúrkocsiról kiosztogatni a pezsgőt, persze közben már ment a Himnusz szóval hagytuk a fenébe, és a saját pezsgőnkkel koccintottunk . Egyik társunk, még mi kimentünk az udvarra nézni a tűzijátékot, megkérdezte a már említett idős pincér urat, kaphatunk mi is a pezsgőből. Idős úr lenézően válaszolt, hogy ő már pedig mindenkinek személyesen kiosztotta, és egyébként is ilyen nincs, mert ki volt számolva !
Hát nem hagytuk elrontani a kedvünket, és mulattunk tovább.
Mulattunk volna még akár reggelig is, ha az ismételt idős pincér úr nem kezdte volna el leszedni az asztalunkat megkérdezésünk nélkül kb. 3:00 körül ( Úgy hogy a Welcome napon Pál Károly Hotel vezetője külön kiemelte viccesen, hogy ha jó a hangulat, akár reggel 8ig mulathatunk, nem szabunk ennek határt !)
Szóval az idős úr azt mondta vége, és elkezdte leszedni az asztalt úgy, hogy mi ott ültünk és beszélgettünk.
elkezdődött egy kisebb vita köztünk és az idős úr közt, mert minősíthetetlen módon elkezdet velünk beszélni ! idézem: " mit képzelnek magukról.20 óra munka után szeretnénk már mi is hazamenni !"
Jeleztük felé azt is mit mondott a Pál úr, amire azt mondta az hülyeség! Ilyet nem mondott ! Jeleztem felé be fogom ezt írni a Vásárlók könyvébe, mire felelte, írjam.
Mivel nem volt kedvünk egy primitív emberrel veszekedni, ezért inkább felmentünk a szobára, és ott folytattuk a mérgelődésünket .( Hozzátéve, a vendégekkel megbízott táncoslábú hölgy is csak fennhangon kiröhögött minket, mikor az úr kérdezte tőle, mondott ilyet a Pál úr vagy sem )
Másnap reggel..Inkább reggelit kihagytuk :)
Távozáskor, fizetés előtt 3 szor körbejártam a Recepciót, termet..stb, a Vásárlói könyvet keresve.Persze sehol nem találtam.
Kértem a recepciós hölgyet mutassa meg nekem a Vásárlói könyvet.
Erre a mondatra már a táncoslábú hölgy, és az idős pincér is ott termet a Recepciónál.
elvolt zárva a Recepciós pultba a Vásárlói könyv ! Kérdeztem, hogy tudják azt ,kifüggesztve kell ezt elérhetővé tenni? Válasz: Nem tudjuk hová rakni.Mivel a Panaszkönyv már tele volt, nagy nehezen találtak egy másikat.Üresen először én írtam bele, de nem hiszem hogy megfelelően hitelesítve van a könyv vagy sem.(Lásd fotók) Hiányzik a Blomba, hitelesítési pecsét.
Tanum van rá, mikor elkezdtem volna írni a panaszkönyvbe, olyan hangosan, mérgesen elkezdte nekem mondani az öreg úr, hogy: " írja bele azt is hogy egész este nem fogyasztottak semmit " - Miért ? Köteles vagyok fogyasztani ? Kérdeztem.
Megírtam és illedelmesen elköszöntem, mire még a kijáratig is követett az úr, és pocskondiázott .

Szóval... ÉLETEM LEGROSSZABB SZILVESZTERE ! ! !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:
Fényképek (8)
Termál Hotel Liget Érd - BelsőTermál Hotel Liget Érd - SzobákTermál Hotel Liget Érd - Medence/kertTermál Hotel Liget Érd - VendéglátásTermál Hotel Liget Érd - SzobákTermál Hotel Liget Érd - BelsőTermál Hotel Liget Érd - EgyébTermál Hotel Liget Érd - Egyéb

Termál Hotel Liget további értékelései

2015.03.09a párjával
Szörnyű
Ajándékba szerettem volna 3 nap 2 éjszakát befizetni a szüleimnek. Személyesen mentem el megbeszélni a lehetőségeket, s tekintettel arra, hogy szüleim idősek -viszont földszinti szoba és lift nincs-, szerettem volna megnézni,hány lépcsőfokot és milyen magasakat kell megtenni ahhoz, hogy...
2015.02.20a párjával
Szörnyű
MI még odáig sem jutottunk el hogy igénybe vegyük a "szálloda szolgáltatásait" ugyanis az ajándékba kapott kuponunkhoz szerettetm volna időpontot egyeztetni a szállodával de sajnos többszöri email és telefonhívásra sem reagált senki. Mikor egy komolyabb hangvételű emailt küldtem amiben kértem a...
2014.11.18a párjával
Gyenge
Hétvégén a Hotel liget Érd termálhotelben jártam feleségemmel,melynek gyógyvize felkeltette érdeklődésemet. Minden más volt, mint amit a neten hírdettek. Sajnos egyszer tudtunk benne fürödni,mert iszapos vizet szivattyúzott fel a rendszer és azt 24 óra múlva sem sikerült megjavítani. Nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval