Szent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek

városi Templom közül
Kategória
Templom
Szent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek
Szent Kereszt Felmagasztalása templom ErdőtelekSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek
21 fotó

Szent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek bemutatkozása

Feltehetően középkori templom felhasználásával építtette gróf Butler Lajos János 1747 és 1752 között.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Barrico Thermal Hotel Demjén - Október 23.
Barrico Thermal Hotel Demjén
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park
Hunguest Saliris Egerszalók - Nyári előfoglalási akció
Hunguest Saliris Egerszalók

Szent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 933 városban járt márFelfedező - 2935 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59153 feltöltött kép
Érdekes 2025. június 4.egyedül járt itt
A helyi arborétumban elszenvedett kudarc után nem zuhantam sokáig magamba, inkább a helyi templommal kárpótoltam magam. Tiszta jó, nem? Lelki seb, aztán egy ekkora templomtapasz rá. De most itt nem kell szégyenkeznem, mert ezt úgy értékelem le, hogy nyitva volt, besétáltam, és nem csak kívülről szaglásztam a falat, mint egy kóbor kutya.
Szent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - Külső képSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - BelsőSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - Külső képSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - BelsőSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - BelsőSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - EgyébSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - BelsőSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - Külső képSzent Kereszt Felmagasztalása templom Erdőtelek - Külső kép
Még több kép (18 db) >>