senganeso: Hétköznapi gyors ebéd - Caffe Grante Étterem és Kávézó Esztergom

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
4 szállásértékelés 5 városban járt
4 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Hétköznapi gyors ebéd

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 27.
Először jártam az étteremben, de mivel többször ajánlották és dicsérték már a menüs ebédet, úgy gondoltam ideje kipróbálni.
Tiszta, rendezett étterem, kedves fogadtatással. A pincér rögtön jött felvenni a rendelést, az étel gyorsan elkészült és hatalmas adag volt. Nagyon finom volt minden, meg sem tudtam enni, így az ebédem felét becsomagolták nekem.
Egyetlen egy dolog zavart, hogy nem volt terítő az asztalon. Értem én, hogy így nem kell annyit mosni, de szerintem a hely színvonalához ez nem méltó.
Különben tényleg minden rendben volt, ajánlom másoknak is, akik szeretnének egy jót ebédelni a rohanó hétköznapokon is. :)

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni senganeso felhasználót?    Igen

Caffe Grante Étterem és Kávézó Esztergom
Cím
2500 Esztergom
Dorogi út 5–7.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. szeptember 7.
A szombati családi ebéd lehetőségét használtuk ki. Most voltunk itt először,de biztos hogy vissza fogunk térni. Nagy,finom tál leves után a sültesek körettel,valamint a 4 kakaós, 4 lekváros palacsinta bőven elég egy 4 fős családnak. A gyerekek málnaszörpöt kaptak és egy játszósarokban elfoglalták...

2018. május 22.
A Grante Motelben szálltunk meg, adott volt, hogy reggelinket itt fogyasztjuk. Az étlap reggeli kínálata nagyon széles; édes és sós ételek egyaránt, az ár is kedvező. A kiszolgálás nagyon kedves. Késői ebédünket is az étteremben fogyasztottuk, hogy kutyával ne kelljen más kutyabarát helyet...