Barátnőmmel: Szívesen visszatérnénk ide! - Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>
Értékelést írta:

Kecskemét
6 szállásértékelés 10 városban járt
12 étteremértékelés 30 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szívesen visszatérnénk ide!

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Augusztusi hajókirándulás alkalmával tértünk be ide vacsorázni. A Mária Valéria híd közelében. Már a szívélyes fogadtatásból érezhettük, hogy a személyzet a vendégek megelégedésére törekszik. Nem csalódtunk. Gyors, előzékeny kiszolgálás után az ízletes vacsoránkat dicsérhettük. Ízletes, bőséges, jó ár-érték arányú ételek. Kellemes időben a kerthelyiségben vacsoráztunk.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Barátnőmmel felhasználót?    Igen

Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom
Cím
2500 Esztergom
Prímás sziget Helischer út 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. november 11.
Már többször jártam ebben az étteremben. Először céges csapatépítő kiránduláskor , utóbb kétszer is családi ebéd alkalmával. Már a céges kiránduláson nagyon megtetszett a belső tér és a külső terasz hangulatos, tényleg a nevéhez igazodóan mediterrán jellegű kialakitása. Családomat már bátran...

2019. augusztus 15.
Mi csak vacsorázni mentünk a fogadóba, de nem csalódtunk. Nagyon barátságos hely gyönyörűen kialakítva a kerti része élő zene. Nagyon hangulatos. A pincérek kedvesek segítőkészek a választásban. Nagyon finom volt a koktél, a vacsora és a desszert. Még biztosan be térünk ide egy vacsorára.

2018. június 16.
Vaslapon sült sertés szűz érmet fogyasztottunk. Nagyon finom volt,bár első látásra kevésnek tűnt.Elfogyasztas után jollakva tavoztunk. Ami nem tetszett:Az asztalokon kint volt a pohár és az evőeszköz.Ami felszedte a város porátJavaslom,akkor tegyèk ki amikor érkezik a vendég. A pincérek...