Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom

4,6
42
értékelés
3. helyezett
a 45 esztergomi étterem közül
$$$$
Hely jellege
étterem, szálláshely étterme, vendéglő, halétterem
Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom
Mediterraneo Vendégfogadó EsztergomMediterraneo Vendégfogadó Esztergom
Mediterraneo Vendégfogadó EsztergomMediterraneo Vendégfogadó Esztergom
53 fotó

Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom bemutatkozása

Étlapunkon a hagyományos népi ételektől kezdve a mai modern táplálkozás igényeit kielégítő ételekig mindent megtalál. Vendéglőnk az a'la carte kiszolgálás mellett felkészült csoportok fogadására is. Ha rafináltabb, különlegesebb étkekre vágyik, akkor is jó helyen jár: étlapunkat böngészve egészen biztosan talál olyan ínyencségeket, amelyeket máshol nem.
Tovább olvasom >>

42 vendég értékelése alapján

Kiváló
79%
14%
Átlagos
2%
Gyenge
5%
Szörnyű
0%
4,6Ételek / Italok
4,7Kiszolgálás
4,6Hangulat
4,6Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Akciós Bellevue napok
Akciós Bellevue napok
2021.12.20-ig
Hotel Bellevue Esztergom
62.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Legjobb ár
Legjobb ár
2022.12.22-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Abacus Herceghalom - Szerelmesek hétvégéje-nem csak hétvégén
Szerelmesek hétvégéje-nem csak hétvégén
2021.12.29-ig
Hotel Abacus Herceghalom
82.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom vélemények

31
2917
16482
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 315 városban járt márFelfedező - 1963 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 16482 feltöltött kép
2020. november 27.a párjával járt itt
A város egyik legnépszerűbb étterme, átütőnek nem mondanám, de átlag feletti, annyi biztos. Jó volt lazac, az én ízlésemnek kicsit túlment, de legyen ez az én bajom, a fő, hogy szaftos maradt, élvezet volt enni. Hasonló színvonalon készítették el és kacsamájat is. Ezek után hideg zuhany volt a gyenge, túl zselatinos panna cotta, aminek nagy része ott maradt.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - BelsőMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - BelsőMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső kép
Még több kép (11 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
146
3840
67839
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 237 városban járt márFelfedező - 2382 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67839 feltöltött kép
Kiváló 2020. október 21.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjartam. hu rangsora szerint a legjobb esztergomi étterem a Csülök Csárda, bár én nem feltétlenül osztom ezt a véleményt, illetve tekintettel arra, hogy itt már amúgy is ettem korábban, a 2. legjobbnak rangsorolt éttermet kerestük fel. Az Esztergomból Párkányba átvezető Mária Valéria híd lábánál, tehát a Duna-partnál található megnyerő külsejű étterem.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - BelsőMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - BelsőMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étlap/itallapMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső képMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - BelsőMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - BelsőMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Mosdó / FürdőszobaMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Mosdó / FürdőszobaMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Mosdó / FürdőszobaMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Étel/italMediterraneo Vendégfogadó Esztergom - Külső kép
Még több kép (21 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2019. november 11.családjával járt itt
Már többször jártam ebben az étteremben. Először céges csapatépítő kiránduláskor , utóbb kétszer is családi ebéd alkalmával. Már a céges kiránduláson nagyon megtetszett a belső tér és a külső terasz hangulatos, tényleg a nevéhez igazodóan mediterrán jellegű kialakitása. Családomat már bátran kalauzoltam befelé.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2019. augusztus 15.a párjával járt itt
Mi csak vacsorázni mentünk a fogadóba, de nem csalódtunk. Nagyon barátságos hely gyönyörűen kialakítva a kerti része élő zene. Nagyon hangulatos. A pincérek kedvesek segítőkészek a választásban. Nagyon finom volt a koktél, a vacsora és a desszert. Még biztosan be térünk ide egy vacsorára.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2018. augusztus 30.barátokkal járt itt
Augusztusi hajókirándulás alkalmával tértünk be ide vacsorázni. A Mária Valéria híd közelében. Már a szívélyes fogadtatásból érezhettük, hogy a személyzet a vendégek megelégedésére törekszik. Nem csalódtunk. Gyors, előzékeny kiszolgálás után az ízletes vacsoránkat dicsérhettük. Ízletes, bőséges, jó ár-érték arányú ételek. Kellemes időben a kerthelyiségben vacsoráztunk.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
2018. június 16.a párjával járt itt
Vaslapon sült sertés szűz érmet fogyasztottunk.
Nagyon finom volt,bár első látásra kevésnek tűnt.Elfogyasztas után jollakva tavoztunk.
Ami nem tetszett:Az asztalokon kint volt a pohár és az evőeszköz.Ami felszedte a város porátJavaslom,akkor tegyèk ki amikor érkezik a vendég.
A pincérek kedvesek,gyorsak voltak.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2018. május 13.a párjával járt itt
Csodás vacsorát töltöttünk el párommal, az ételek mennyeik volt. Finom ízek, kellemes környezet, kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudjuk.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Gyenge 2017. július 31.gyerekekkel járt itt
2017. 07. 29. -én 14 főre foglaltunk helyet családi ünnepre. A terasz kifejezetten rossz levegőjű bűzös volt. Beszorult rossz levegővel. A nyári vajgaluskás zöldborsó leves egy zsírban úszó, galuska nélküli zöldségleves volt. A vegyes grilltálon a zöldségek nyersek, a húsok viszont túlsütött kiszáradt, késsel sem elvágható élvezhetetlenek voltak.
1Ételek / Italok
2Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
2Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2017. március 4.a párjával járt itt
Az étterem kellemes belső térrel és hangulatos terasszal üzemel. Élő háttérzene is volt ez alkalommal. Udvarias, figyelmes, gyors volt a kiszolgálás. Nagyon finom ételek ínycsiklandóan tálalva, megfelelően nagy adagok. Nagyon kellemes környezet. Minden téren tökéletes. Már sokadszorra jártunk itt és most is csak azt tudom mondani, mint mindig: ide mindig érdemes visszatérni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2017. február 24.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Megérkezésünkkor teljes teltház volt az étteremben, de az előzékeny és rugalmas pincérek pillanatokon belül szorítottak mind az ötünknek helyet az étterem teraszán. A kiszolgálás gyors és udvarias, a kiválasztott étkek bőségesek és finomak voltak.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
42 értékelés / 5 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
Mediterraneo Vendégfogadó Esztergom a térképen
2500 EsztergomPrímás sziget Helischer út 2.
06 33 311 411
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • akadálymentes • étel elvitelre • gyerekmenü • kisállat bevihető • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V
12:00-22:00
Konyha jellege
magyar, nemzetközi, vegetáriánus, Vegyes
Specialitás
egzotikus fogások
Zene
Gépzene: jazz
Főétel
800 Ft (kb. ár)
Csapolt sörök
Gösser, Soproni Fekete Démon, Edelweiss
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink