Barátnőmmel étterem értékelései

Értékelései
6
10
12
31
1
1
54

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Barátnőmmel értékeléseit!

Olvasd el Barátnőmmel étterem értékeléseit!

Házias ízek, bőséges adagok nagy választékban. -

Varga Csárda Mórahalom

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombati programunkhoz a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőt választottuk. A minden igényt kielégítő fürdőhelyen a Varga Csárda étel-ital kínálata mellett döntöttünk. Ebédünk: Marhapörkölt galuskával, Kovászos uborkával lett. Adagunkhoz még egy külön adag galuskát is rendeltünk a bőséges, ízletes pörkölt adaghoz, mivel nem tartottuk méltónak, hogy a galuska mellett kenyeret is együnk hozzá.
Megosztom
Ízletes olasz ételek. -

Villa Italia Restaurant Siófok

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Félpanziós ellátás kapcsán étkeztünk a Villa Italia Restaurantban. Megelégedésünkre szolgált, mert többféle ételből választhattunk (leves 4,főétel 5, desszert 3) 12-20 óra között. Ezeken kívül bőséges az étel-ital választék étlapról, nagyon jó ár-érték arányban. Ízletes olasz ételek. Jól hűtött italok. Előzékeny kiszolgálás. Nagyon közel a vízparthoz.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2019. 06. 18-án születésnapi ebédre tértünk be az étterembe. Praktikusan a korlátlan fogyasztásos, futószalagos "kiszolgálást" választottuk az öttagú családunk számára. Nem csalódtunk. Finom ételek, ízlésesen tálalva. Így mindenki ízlése szerint választhatott a futószalagról.
Megosztom
A haspártiak vendéglője. -

Szőlőskert Szombathely

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Március 15-én családi vacsorára érkeztünk a vendéglőbe. Meglepetésként ért bennünket a berendezés retró stílusa, amely Szombathelyen is egyedinek számít. A retró stílus fellelhető, a humort sem nélkülöző étel- és itallapon is. Nagy választékban kínálják a kiadós, ízletes, ízlésesen tálalt ételeket. Jó fajta italválasztékkal olthatja szomjúságát a betérő vendég.
Megosztom
Újabb élmény a FUJI étteremben. -

Fuji Japán Étterem Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
2019. Február 26. Ezúttal a Barátnőm születésnapját ünnepeltük meg itt. A gasztronómiai élvezetet a "15 ételből álló, kétszemélyes japán ételválogatás hajóra tálalva" nyújtotta. Ízlésen tálalt, bőséges, finom ételek. Az ünnepi hangulatot emelte a külön szoba varázsa, amely ebben az étteremben nagyobb társaság részére is biztosított.
Megosztom
Szívesen visszatérnénk ide! -

Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Augusztusi hajókirándulás alkalmával tértünk be ide vacsorázni. A Mária Valéria híd közelében. Már a szívélyes fogadtatásból érezhettük, hogy a személyzet a vendégek megelégedésére törekszik. Nem csalódtunk. Gyors, előzékeny kiszolgálás után az ízletes vacsoránkat dicsérhettük. Ízletes, bőséges, jó ár-érték arányú ételek. Kellemes időben a kerthelyiségben vacsoráztunk.
Megosztom
Új gyöngyszem Kecskemét belvárosában a gasztronómia területén. -

HelloHal Halbisztró Kecskemét

2015. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 4.
A 2015. november 1-én megnyitott étterem a halételek imádóinak kedvenc helye lesz. Magam is közéjük tartozom. Ennyi újszerű halétellel eddig még nem rukkolt elő egyetlen étterem sem Kecskeméten. Épp ideje volt egy ilyen választékkal bővíteni a kínálatot. Az ízlésesen tálalt ételek finomak. A kiszolgálás gyors és udvarias. Érdemes itt fogyasztani hétköznapokon is!
Megosztom
Végre Kecskeméten is! -

Hirös Grill Étterem Kecskemét

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 29. - 13 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2015. július 15-én nyitott az étterem sokunk örömére. A kínálatuk mindenféle finomságból (levesek, második fogások és desszertek) áll. Magyar pénztárcának is elfogadható összegért, 1190 Ft-ért korlátlan mennyiségben lehet fogyasztani 2 óra alatt. Több féléből keveset: a legjobb ebéd számomra. Tágas, illusztris kialakítású,tiszta hely, kedves, előzékeny kiszolgálással!
Megosztom
Családbarát -

Gekko Pub Szombathely

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. június 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi ebédre foglaltunk helyet az étteremben. A választott ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás kicsit hosszadalmas volt, de beláttuk, hogy 7 személyre kellett készíteniük az ételt. Így egyszerre kaptuk meg. Az étterem tiszta, hangulatos. Az is bizonyította a kedveltségét, hogy több kisgyermekes család is ebédelt itt. Jó választás volt.
Megosztom
Csak felsőfokon említhető! -

Határmenti Vigadó Bozsok

2015. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2015. június 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A jeles családi ünnephez választottuk ezt az éttermet, az esküvői vacsora színhelyéül. Itt minden egy helyen van, ami egy étteremtől elvárható. A kiszolgálás gyors és udvarias. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Még a legigényesebb vendégek is elismerően értékelték. Ehhez képest az árak meglepően alacsonyak! Ezt az éttermet senki ne hagyja ki, ha erre jár!
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX