ggabi: Egy kis Adriai hangulat a Duna mellett - Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
2 szállásértékelés 6 városban járt
4 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egy kis Adriai hangulat a Duna mellett

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 11.
Már többször jártam ebben az étteremben. Először céges csapatépítő kiránduláskor , utóbb kétszer is családi ebéd alkalmával.
Már a céges kiránduláson nagyon megtetszett a belső tér és a külső terasz hangulatos, tényleg a nevéhez igazodóan mediterrán jellegű kialakitása. Családomat már bátran kalauzoltam befelé. Az ételekben sem csalódtunk, mindkét alkalommal igen izletes és omlós husételeket fogyaszthattunk. A felszolgálók udvariasak és rugalmasak.
Bátran ajánlom mindenkinek egy Esztergomi sétát követően a sétát a Mária Valéria hid lábánál befejezni.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ggabi felhasználót?    Igen

Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom
Cím
2500 Esztergom
Prímás sziget Helischer út 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 15.
Mi csak vacsorázni mentünk a fogadóba, de nem csalódtunk. Nagyon barátságos hely gyönyörűen kialakítva a kerti része élő zene. Nagyon hangulatos. A pincérek kedvesek segítőkészek a választásban. Nagyon finom volt a koktél, a vacsora és a desszert. Még biztosan be térünk ide egy vacsorára.

2018. augusztus 30.
Augusztusi hajókirándulás alkalmával tértünk be ide vacsorázni. A Mária Valéria híd közelében. Már a szívélyes fogadtatásból érezhettük, hogy a személyzet a vendégek megelégedésére törekszik. Nem csalódtunk. Gyors, előzékeny kiszolgálás után az ízletes vacsoránkat dicsérhettük. Ízletes, bőséges,...

2018. június 16.
Vaslapon sült sertés szűz érmet fogyasztottunk. Nagyon finom volt,bár első látásra kevésnek tűnt.Elfogyasztas után jollakva tavoztunk. Ami nem tetszett:Az asztalokon kint volt a pohár és az evőeszköz.Ami felszedte a város porátJavaslom,akkor tegyèk ki amikor érkezik a vendég. A pincérek...