ggabi étterem értékelései

Értékelései
2
6
4
3
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ggabi értékeléseit!

Olvasd el ggabi étterem értékeléseit!

Börzsönyi kisvasutazás -

Malomkert Hotel étterme Nagybörzsöny

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 12.
Egy őszi kirándulás alkalmával ebédeltünk a Malomkert fogadó éttermében és kellemes élményben volt részünk. A kirándulók igényeihez tökéletesen igazodó ellátást kaptunk. A svédasztalos terítékből min. 2 féle leves és 5 féle húsételből tudtunk választani, -ami egy kirándulás alkalmával a legfontosabb egy megfáradt éhes turistának - a gyors étkezés , a svédasztallal tökéletesen megvalósult.
Megosztom
Egy kis Adriai hangulat a Duna mellett -

Mediterraneo Vendégfogadó étterme Esztergom

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 11.
Már többször jártam ebben az étteremben. Először céges csapatépítő kiránduláskor , utóbb kétszer is családi ebéd alkalmával. Már a céges kiránduláson nagyon megtetszett a belső tér és a külső terasz hangulatos, tényleg a nevéhez igazodóan mediterrán jellegű kialakitása. Családomat már bátran kalauzoltam befelé.
Megosztom
Berkenye gyöngyszeme -

Szent Anna Fogadó étterme Berkenye

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vintage hangulatú berendezéssel , és igazi különlegességeket kináló konyhával biró igazi kis gyöngyszem. . Ja és a mennyiséggel sem fukarkodnak. Megpakolják a tányérokat ! De már az étlapon az elnevezések olvasása is derűt és gyomorkorgást okoz ! Ha igazán különlegeset és finomat akarsz enni egy nógrádi kirándulás záró akkordjaként ezt az éttermet nem szabad kihagyni !
Megosztom
Márton napi libavacsora -

Patak Vendéglő Kismaros

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 25.
Márton napi libavacsorás estet tartottunk a sógorokkal. Évente más étterembe megyünk, hogy összehasonlithassuk az izeket, fogásokat. Idén Kismarosra esett a választás és nagyon pozitiv véleményünk van a Patak étteremről. A menüsor a köztudottan "zsiros" , gyomrot terhelő ételekkel ellentétben az uj egészséges étrendnek megfelelően volt kialakitva.
Megosztom


TérképX