Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fiúk, ez nagyon gyenge volt

Ragazzi Bistro EsztergomRagazzi Bistro Esztergom a térképen

Gyenge 2020. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. november 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez volt a leggyengébb vendéglátó hely, amelybe szerencsétlenségünkre sikerült belebotlani Esztergomban a 3 nap alatt, mentségünkre legyen mondva, hogy az év egyik legforróbb napján délidőben talán elvesztettük egy kicsit a fejünket, vagy hirtelen napszúrást kaptunk. Nem keresek mentségeket, hogy miért nem figyeltem fel az apró kis figyelmeztető üzenetekre az agyamban, kipróbáltuk a Ragazzit. Kár volt.
A hely nem olasz, csak a neve, a nem igazán szimpatikus tulajdonos akkor érkezett meg a családjával, kocsival a bisztróba, amikor kinn ültünk a teraszon, de a vendégekkel ők nem foglalkoztak egyáltalán, csak az alkalmazottak. Pontosabban ők se sokat. A rendelésfelvétel, majd a kiszolgálás csiga-lassú, vontatott, unott, érdektelen. Az asztalokról az előző vendég maradványait nem sikerült eltakarítani 30 perc alatt sem. Ez "békeidőben" is nagy hiba, járványveszély idején viszont minősített eset szerintem. A terasz asztalai ragacsosak voltak, mi takarítottuk le zsebkendővel.
Egyszerű menzás ételek, mirelit frissensültek. Kommersz italok, dobozos Fanta, Cola, Soproni Ászok sör. A jeges kávénak mondott löttyenet büntet (690 Ft). Köze nem volt a jeges kávéhoz.
Igénytelen, nem tiszta mellékhelyiség.
Nem ajánlom, kerülendő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (8)
Ragazzi Bistro Esztergom - MosdóRagazzi Bistro Esztergom - Külső képRagazzi Bistro Esztergom - Külső képRagazzi Bistro Esztergom - Külső képRagazzi Bistro Esztergom - EgyébRagazzi Bistro Esztergom - Külső képRagazzi Bistro Esztergom - Étel/italRagazzi Bistro Esztergom - Étlap/itallap

Ragazzi Bistro további értékelései

2023.01.16barátokkal
Kiváló
Nagyon hangulatos kis étterem Esztergom belvárosában még is nyugodt helyen! Még biztos,hogy vissza fogunk térni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!
2020.10.23a párjával
Kiváló
Kedves kiszolgálás és nagyon finom ételek kellemes belvárosi terasszal a szeles idő ellenére is. Ha lesz rá lehetőség nyáron is kipróbáljuk egy következő városlátogatással.
2020.09.22kollégákkal
Szörnyű
2020 szeptember 12 szombat legrosszabb Esztergomi élménye Pödör János egyéni vállalkozó mint tulajdonos vezette étterem. A sok Esztergomi - kereskedelmileg erősen szűk látókörű, Visa/Master kártyát "tüntetőleg nem elfogadó" hely közül - végre elfogad kártyát. És sajnos ezzel ki is merült a...
Népszerű szállások a környéken
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
2024.12.24-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
110.941 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval