Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nehéz utazás után finom étel

Vaskapu Étterem EsztergomVaskapu Étterem Esztergom a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vaskapu nem az a hely, ahova csak úgy véletlenül betéved az ember, hiszen nincsen szem előtt, ráadásul éppen feltúrták az odavezető utat, így még nehezebb eljutni a célig.
A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, már ezért megéri ellátogatni ide. A gyerekek is rögtön meg vannak véve: kecskéket és tengerimalacokat lehet csodálni és kis szerencsével simogatni.
Öten voltunk itt, mindannyian mást rendeltünk: mackósajttal töltött csirke, baconbe tekert szűzérme, mandulás-szezámos csirke, bolognai spagetti, és gazdagon töltött csirke volt a rendelés. Mindenkinek ízlett az étele, az adagok bőségesek voltak, köretként pedig a szokásos elvártnál jobb ízű, minőségű volt a vajas törtburgonya, a krokett és a chipsburgonya is.
Egyedül a bandákban érkező darazsakkal gyűlt meg a bajunk, miattuk nem a teraszon élveztük a pompás kilátást, hanem bent kényszerültünk enni, de ez persze nem a hely hibája.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (5)
Vaskapu Étterem Esztergom - Étel/italVaskapu Étterem Esztergom - Étel/italVaskapu Étterem Esztergom - Étel/italVaskapu Étterem Esztergom - Étel/italVaskapu Étterem Esztergom - Étel/ital

Vaskapu Étterem további értékelései

2021.11.24csoporttal
Az utolsó őszi napok egyikén voltunk csoporttal a Vaskapuban. A menedékház szerencsékre nyitva volt, a kiszolgálás jó, ételt nem fogyasztottunk, az innivalók kielégitették az elvárásainkat. A pultos hölgy nem tudott szoba hőmérsékletű kólát adni, így a hűtőből kivettet megmelegítette egy...
2021.08.29a párjával
Kiváló
Túl korán értünk fel a Vaskapu étteremhez ahhoz, hogy ebédeljünk, így csak egy pohár sört fogyasztottam el. Az étterem teraszáról gyönyörű a kilátás egész Esztergomra, a Mária Valéria hídra és környékére. Van egy kis állatsimogató három kecskével.
2020.06.07gyerekekkel
Szörnyű
Gondban vagyok, mert nem vagyok kekec, szívesebben írok jót, mint kritikus hangvételű értékelést. Nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian, kivált a turizmus, vendéglátás területe sínylette meg a járványt. A bő két havi kijárási korlátozások, karantén után szomjazza mindenki az utazást,...
Népszerű szállások a környéken
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
2024.12.24-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
101.529 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval