Zsuzska27 étterem értékelései

Értékelései
2
5
8
12
0
0
25

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsuzska27 értékeléseit!

Olvasd el Zsuzska27 étterem értékeléseit!

Süllyedő színvonal -

Horváth Kertvendéglő Dorog

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 31.
A Lila zongora már sokadik tulajdonos-váltáson megy keresztül, mostani neve Horváth Kertvendéglő. Viszonylag gyakran járunk ide, de a legfrissebb váltás óta először, kíváncsian az új konyhára. De nagyon nagy csalódás volt. Most tekintsünk el attól, hogy a helyiség nagy része éppen átalakítás alatt van. Egy pincér volt a műszakban, ezért a kiszolgálás nem volt gördülékeny.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Étterem hét keretében foglaltunk asztalt először. A fix 3. 900 Ft-ért 3 előétel, 3 főétel és 2 desszert közül lehetett választani. De amit én választottam (Sertésszűz zöldfűszeres kéregben, őszi zöldségekkel) kiderült, hogy nincs. ,,Alternatívakén" felajánlották, hogy csirkemellből elkészítik. Kaptam egy natúr csirkemellet egy kis cékla- és zellerpürével.
Megosztom
Végre Esztergom is kilépett a komfortzónából -

Koriander Vendéglő Esztergom

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 8. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Koriander Vendéglő séfje nem okj-s gyorstalpalón tanult meg főzni. Látszik ez az étlapon, az átgondoltan megkomponált, nagyon egyedi íztársításokon. Minden étel saját köretet kap, egyik sem hasonlít a másikhoz, és az ember nem is tudja eldönteni, hogy a sok különlegességből melyiket kóstolja meg előbb.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 21.
Rendszeresen visszajáró vendégként már többedik alkalommal adok egy utolsó esélyt a helynek, de most már tényleg nincs tovább, amíg új személyzet nem lesz, biztosan nem megyünk ide többet. Egy teljesen kongó étteremben várni kell a pincérnőre. Várni, mert épp a pultot támasztva cseveg a többi alkalmazottal.
Megosztom
Ideális törzshely lehetne -

Fili Étterem Esztergom

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 21.
A Filiben már jártam néhányszor évekkel ezelőtt, de akkor más tulajdonosa és neve volt. Most teljesen véletlenül választottuk ezt a helyet a 40 fokos kánikulában, és bár kint ültünk le, szerencsére átlengte annyira a szél, hogy nem volt elviselhetetlen (bent is lett volna hely, de nincs légkondi).
Megosztom
Nehéz utazás után finom étel -

Vaskapu Étterem Esztergom

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vaskapu nem az a hely, ahova csak úgy véletlenül betéved az ember, hiszen nincsen szem előtt, ráadásul éppen feltúrták az odavezető utat, így még nehezebb eljutni a célig. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, már ezért megéri ellátogatni ide. A gyerekek is rögtön meg vannak véve: kecskéket és tengerimalacokat lehet csodálni és kis szerencsével simogatni.
Megosztom
2014. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2014. november 24.
Sajnos Esztergomban a vendéglátóhelyek nem igazán vendégbarát időpontban vannak nyitva. Este 10 után egyedül a Múzeum Koktél bárt találtuk nyitva a központban, ezért ide tértünk be egy kisebb baráti társasággal fél 11 tájban. Rajtunk kívül még 2 asztalnál ültek. 2 üveg minőségi bort fogyasztottunk némi üdítővel és ásványvízzel, és ittunk volna többet is, de éjfélkor egész egyszerűen lekapcsolták ránk a villanyt.
Megosztom
A hely csak a régi hírnevéből él meg -

Padlizsán Étterem Esztergom

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étlap szegényes, és még abból a kevésből sem volt minden választható. A felszolgálás finoman szólva is akadozó, a pincér pökhendi. A fokhagymakrémlevesben szó szerint megállt a kanál. A gyerekek rántott húsa rágós volt, a hús alatt bújt meg a pár szem állott főtt krumpli. A grillezett zöldség tocsogott az olajban.
Megosztom


TérképX