A Tercia Fertőendréd Étterem Fertőendréd nevű intézmény családbarát hangulatot, tágas belső tereket és változatos szolgáltatásokat kínál. Különösen családok számára ideális, mivel a gyerekeknek játszótér és több ülőhely is rendelkezésre áll. A vendégtér több részre tagolódik, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő helyet. Nyáron a terasz ad lehetőséget a szabadtéri étkezésre, télen pedig a hangulatos téli kert élményével lehet étkezni.
A kiszolgálás gyors és udvarias, a pincérek figyelmesek és segítőkészek. Az étlap gazdag, és a képekkel illusztrált kínálat segíti a választást, az ételek pedig bőséges adagokban kerülnek az asztalokra. Az ár-érték arány a középkategóriás árszínvonal mellett kedvező. A hely alkalmas nagyobb rendezvényekre és családi összejövetelekre is. Nagy parkolóval rendelkezik, így a megközelítés egyszerű. A fizetési lehetőségek közé tartozik a SZÉP-kártya és Erzsébet-utalvány. Összességében a Tercia Fertőendréd Étterem Fertőendréd a környék egyik megbízható és kedvelt családi étterme.
Ha a környéken járunk soha nem hagyjuk ki, hogy bemenjünk az étterembe. Voltunk már itt barátokkal szilveszterkor is. Nagyon finomak és bőségesek az ételek udvarias a kiszolgálás. Elfogadnak SZÉP kártyát,Erzsébet utalványt és még törzsvásárlói kártyát is kaptunk, amivel kedvezményt vehetünk igénybe. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A családommal sokat látogatunk el ebbe az étterembe. Ha jót szeretnénk ebédeli, esetleg családi esemény van, vagy éppen csak arra járunk mindig ellátogatunk ide. Nagyon kedvesek a pincérek és gyors a kiszolgálás szép az étterem. Sokféle ételből lehet választani, sőt képeket is tettek hozzájuk ami nagyon jó dolog mert tudjuk mire számítsunk. Innen mindig jól lakottan távozunk.