Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A falu egyetlen cukrászdája

Cukrászda - Konditorei FertőrákosCukrászda - Konditorei Fertőrákos a térképen

2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fertőrákos egyetlen cukrászdája és fagyizója, amely a 2018-as nyári idényre nyitott meg család vállalkozás keretében. Annyira új, hogy a google térképen sem szerepelt még. Konkrét neve nincs, viszont magyarul és németül is ki van írva, hogy itt bizony cukrászda nyílt. A Fő út mellett egy családi házból került kialakításra, tágas, fedett hangulatos terasszal. Az épület előtt az út mentén lehet parkolni. A teraszon elég sokan ültek, fagyiztak, kávéztak, magyarok és külföldiek is vegyesen, bicajos túrázók, gyakorlatilag minden korosztály. Úgy gondolom, ez egy hiányt pótló létesítmény a faluban, mert az éttermek hangulata azért mégis más, és tölcséres fagyit sem lehet másutt kapni, csak jégkrémet.
Egy gombóc fagyi 250 Ft-ba kerül, amit én egy kicsit sokalltam, mert a gombóc meglehetősen kicsi volt, kb. 12 íz közül lehetett választani. Amikor megkérdeztem a fagyipultban dolgozó hölgyet, akiről később kiderült, hogy ő a tulajdonos, hogy van-e esetleg cukormentes fagyi, akkor nagyon csodálkozva nézett rám, hogy ő még ilyesmiről soha nem is hallott. Szerintem ez azért manapság egy elég alapvető dolog, aki a vendéglátásban dolgozik, annak ilyen szinten képben kellene lennie.
Mindegy, ez végül is csak egy érdeklődő kérdés volt, szerencsére nem vagyok cukorbeteg. Citromfagyit választottam, ami kellemes, finom volt.
Sütiket, többféle kávét is tartanak. A fagyikelyhek 1300 Ft-ba kerülnek, 3 gombóc fagyi az alapjuk, melyet többféle verzióban díszítenek meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Cukrászda - Konditorei Fertőrákos - Külső képCukrászda - Konditorei Fertőrákos - Étlap/itallapCukrászda - Konditorei Fertőrákos - BelsőCukrászda - Konditorei Fertőrákos - Étlap/itallapCukrászda - Konditorei Fertőrákos - Étel/italCukrászda - Konditorei Fertőrákos - Külső képCukrászda - Konditorei Fertőrákos - Belső
Népszerű szállások a környéken
Palatinus Hotel Sopron - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Palatinus Hotel Sopron
32.769 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.24-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással