Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehetne sokkal jobb

Torony Étterem FonyódTorony Étterem Fonyód a térképen

Átlagos 2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ittjartam.hu értékelések alapján választottam ezt az éttermet. Központi részen található, a főút közelében, nagy parkoló van mellette. Az épület külső kialakítása, legalábbis a tetőszerkezete kissé Makovecz Imre stílusára emlékeztet, bár nem annyira kifinomult.
A belső rész retró, félhomályos. A mosdó avítt. Több teraszuk is van, köztük olyan rész is, ami az étterem belső részétől elég távol esik, itt a kisebb-nagyobb társaságok jól el tudnak szeparálódni a többi vendégtől. A retró, zöld műbőrkötéses étlap indokolatlanul hosszú, nekem már ez a mennyiség bőven túlesik a befogadhatón, ráadásul nem is jelez túl jót, mivel szerintem nincs az a hely, aki 150+ ételt el tudna készíteni ugyanolyan színvonalasan, és minden alapanyagot folyamatosan raktároz is ehhez megfelelő minőségben. Az árak középkategóriásak, vannak egész korrekt árú ételek is. Halételekből széles választékot tartanak. Átlagosnál nagyobb adagok, középszerűen elkészítve. A kiszolgálás vontatott, lassú, egyáltalán nem kedves, mogorva, nem barátságos egy cseppet sem. Italkínálat kommersz (csapolt Soproni és Gösser sör).
Olvasom, hogy idén tavasszal megújították az éttermet, ha ez a személyzetre és a konyhára is igaz, nem csak a külcsínre, akkor én mindenképpen megszavaznék nekik egy újabb látogatást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (24)
Torony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Étlap/itallapTorony Étterem Fonyód - Étlap/itallapTorony Étterem Fonyód - Étlap/itallapTorony Étterem Fonyód - Étlap/itallapTorony Étterem Fonyód - Étel/italTorony Étterem Fonyód - BelsőTorony Étterem Fonyód - MosdóTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Étlap/itallapTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Étlap/itallapTorony Étterem Fonyód - Étel/italTorony Étterem Fonyód - BelsőTorony Étterem Fonyód - MosdóTorony Étterem Fonyód - Külső képTorony Étterem Fonyód - Külső kép

Torony Étterem további értékelései

2020.08.10a párjával
Gyenge
Tavalyi színvonalhoz képest csalódtunk a helyben. A húslevesük ehetetlen volt. Ha valaki szereti a húslevest édesen, a keleties ízekkel, annak biztosan ízleni fog. Mi visszaküldtük. A csülök sem olyan volt mint a tavalyi. Csalódás.
2019.04.21a párjával
Kiváló
Éremes ide eljönni. Családias, kitünő ételek, gyors, mégis udvarias kiszolgálás, hatalmas adagok.
2018.11.18barátokkal
Az étterem rendkívül jó helyen van, és már évtizedek óta működik, úgyhogy valami jót biztosan tudhat... Ínycsiklandó illatok fogadtak, no meg egy rendkívül kedves cica a kerthelyiségben. Meglepődtem, mert novemberhez képest tele volt vendégekkel az étterem. A személyzet nagyon kedves volt, és...
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kemping és Panzió Fonyód - Napi árak
Napi árak
2025.06.01-ig
Napsugár Kemping és Panzió Fonyód
28.850 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval