Böngéssz a legfrissebb balatonalmádi értékelések között!

2026. május 6. 14:17a párjával járt itt
Amire 5 csillagot adtam, az minden kiváló volt. Nekünk időseknek (autó nélkül) fárasztó volt a dombra felmenni. A Balatonhoz sem tudtunk átmenni az átjárón. (80-an éves lábakkal) Ezeket senki nem mondta, nem olvastuk.
A zuhanyzóban szükség lenne kapaszkodóra, akár a WC nél is.
A szálloda szép, a vendéglátás kiváló volt.
Köszönünk mindent:
Katalin
Kiváló 2026. május 3. 8:38a párjával járt itt
Kellemes és pihentető hétvégét töltöttünk el a férjemmel a Hotelben. Régen is jártunk itt, többször is, szerettünk ebben a Hotelben pihenni. Gyönyörű a szálloda és Almádi. Minden a kényelmünket szolgálta, mindennel is elégedettek voltunk, jól kipihentük magunkat. Egy-két észrevételünk van: a hatalmas vendégszám ellenére kevés a parkoló, éppenhogy találtunk.
Kiváló 2026. április 22. 11:15gyerekekkel járt itt
4 fővel, 2 felnőtt, 2 kamaszgyerek érkeztünk a tavaszi szünetben. 3 nap 2 éj, félpanzióval szálltunk meg. Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda és Balatonalmádi is lenyűgözött! 😍

Biztos visszatérünk, hosszabb időre is! Kiemelnék egy nagyon kedves, segítőkész recepciós hölgyet, aki, pillanatok alatt szerzett a magunkkal vitt PS-hez kábelt, amit, persze otthon felejtettünk.
Kiváló 2026. április 17. 9:05a párjával járt itt
Nagyon kedves a kiszolgálás, és nagyon finom ételeket ettünk. A hely egy csendes utcában van, a központhoz mégis közel. Ajánlom mindenkinek!
La Vida Tapas, BalatonalmádiLa Vida Tapas, BalatonalmádiLa Vida Tapas, BalatonalmádiLa Vida Tapas, Balatonalmádi
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. április 11. 21:04a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szoba, fürdőszoba és a közös helyiségek tisztasága kifogástalan. A szoba előteréből hiányzott egy akasztós szekrény több vállfával,mivel csak két vállfa állt rendelkezésre, így nehézkes volt kabátok, ruhák elhelyezése.