Böngéssz a legfrissebb balatonszárszói értékelések között!

Szörnyű 2026. augusztus 25. 19:18a párjával járt itt
Senkinek nem ajánlom a szállodát. Koszos büdös a szoba büdös az ágynemű vagy inkább a takaró és a párna amibe már többször beleizzadtak az emberek. A szellőző pókhálós de nem akárhogy a tv mögött is pókháló lóg. A személyzet nem kedves tisztelet a kivételnek.
Kiváló 2026. augusztus 17. 7:58a párjával járt itt
Kiváló szálloda! Minden rendben volt, maximálisan elégedettek voltunk a tisztasággal, a kiszolgálással. szuper volt a wellness részleg. Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás pedig fantasztikus volt, az éttermi részen dolgozók folyamatosan a kívánságainkat lesték és nagyon kedvesek voltak.
Biztosan visszatérünk.
Köszönjük a kedvességüket!
Kiváló 2026. augusztus 5. 11:47a párjával járt itt
A férjemmel kettesben töltöttünk 2 éjszakát, 3 napot a hotelben. Az ételek finomak és változatosak voltak,ha elfogyott valami azt folyamatosan pótolták. A személyzet mindenhol nagyon kedves és segítőkész volt.
2026. augusztus 3. 9:53a párjával járt itt
Várakozásnak megfelelő volt a szálloda,az étterem kiváló. Hatalmas köszönet az ott dolgozóknak
Talán,ami kicsit zavart az a recepción dolgozók ruházata. . hiányoltam az elegáns egyen ruházatot. Vagy legalább a egyen színeket. . . valahogy furcsa volt látni a mindennapos öltözeteket. (kivéve egy fiatal úr esetében. . .
Kiváló 2026. augusztus 2. 8:29gyerekekkel járt itt
Minden rendben volt. A foglalás után kértünk módosítást mert úgy alakult, hogy az egyik unokát is vittük magunkkal. Rugalmasan kezelte a szálloda, pótágyas szobát kaptunk.
A szoba tágas volt, erkélyes, csendes. Az étkezés bőséges, választékos. A Balaton part rövid sétával elérhető (szabadstrand). A szálloda területén kültéri medence, szauna, jakuzzi is található.
Kiváló 2026. július 31. 15:36gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk itt . Rendkivül finom és változatos reggeli és vacsora. A szobák felújitottak és nagyon tágas és kényelmesek. Saját stéggel rendelkezik ahol nyugodtan lehet pihenni. Kedves segitőkész személyzet. Pezsgőfürdő ,biliárd ,bowling ,csocsó ,finn szauna segíti a gyerekek és a felnőttek időtöltését.
2026. július 28. 22:32gyerekekkel járt itt
Tetszett, hogy nem a medence felé nézett a szobánk, de furcsa, hogy az alsó szinten nincs korlát a terasznál. Az ételek nagyon finomak voltak, a szoba aránylag tiszta, fürdőszobában van penész a tusolóba, WC papír nem volt elég. A légkondi, szúnyogháló szuper.
2026. július 26. 8:36a párjával járt itt
Minden nagyszerű volt, az idő is kedvező. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tágas,
tiszta, kényelmes, kitűnő és változatos a konyha, figyelmes, kedves , udvarias a személyzet. Nagyon kellemes az élő zene, remekül improvizál, nagyon jó a gitáron játszó zenész. Kint a gyep gondozott , a wellnes részleg mosdói tiszták.
2026. július 21. 7:34a párjával járt itt
Mindennel megvoltunk elégedve! Az ételek kiválóak voltak,(nagyon nagy dícséret a szakácsoknak) személyzet (pincérek,takarítók stb) nagyon kedvesek, és főleg jól végezték a dolgukat. A velnesz részleg minden igényt kielégítő volt nekünk! Ha lesz rá ismét lehetőségünk lehet,hogy még visszatérünk!