Böngéssz a legfrissebb derecskei értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 397 városban járt márFelfedező - 2844 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33084 feltöltött kép
2025. június 18. 23:19egyedül járt itt
A Zafír fagylaltozó 11-kor nyitott, én háromnegyed után értem oda, gondoltam leülök a buszmegállóban míg kinyitnak, és esetleg eszem egy lángost addig. Így is történt. Egy gombóc málnafagylaltot kértem, miután végre kinyitottak, 550 forint volt, ami átlagos ár érték arány.
Zafír Fagylaltozó, DerecskeZafír Fagylaltozó, DerecskeZafír Fagylaltozó, DerecskeZafír Fagylaltozó, Derecske
2025. június 18. 9:24egyedül járt itt
A városka központjában működik a Street food nevű egység. Elvitelre kértem egy gyrost, valamiért a pultos hölgy azt hitte, hogy tálat, s ezt visszaigazolva látta abban, hogy arra a kérdésre, hogy kicsi vagy nagy azt válaszoltam, hogy kicsi. De tisztáztuk a félreértést és megkaptam a gyrosomat, mely korrekt-átlagosnak bizonyult. 1600 forint volt. Az összélmény jónak mondható.
Streetfood Derecske, DerecskeStreetfood Derecske, DerecskeStreetfood Derecske, DerecskeStreetfood Derecske, DerecskeStreetfood Derecske, Derecske
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. június 18. 9:12egyedül járt itt
A Buszmegálló büfében egy lángost kértem, mely elég gyenge volt, nem kelt meg rendesen, nem volt kellően foszlós ennélfogva, a fokhagyma is gyári fokhagymakrém volt, nem adott egy nagy élményt, de még csak jót se. 670 forintba került. Bár a lángos nem ér többet 2 pontnál, de a kedves kiszolgálás miatt megadom a helynek a 3 pontot.
Buszmegálló büfé, DerecskeBuszmegálló büfé, DerecskeBuszmegálló büfé, DerecskeBuszmegálló büfé, DerecskeBuszmegálló büfé, DerecskeBuszmegálló büfé, DerecskeBuszmegálló büfé, Derecske
Átlagos 2025. június 18. 9:08egyedül járt itt
A Beki Derecske albán péksége, a szokásos szortimenttel. Többnyire mákos cuccokat szoktam venni, aminek otthon örülnek, gondoltam, legyen ezúttal kenyérlángos. Mit is mondjak, nem egy műfajcsúcs, csak jóindulattal lehet neki 3 pontot adni. 550 forint volt, többet nem is ért. Tény, hogy elfogyott.

Beki pékség, DerecskeBeki pékség, DerecskeBeki pékség, DerecskeBeki pékség, Derecske
Átlagos 2025. június 18. 9:03egyedül járt itt
A Kristály étteremben a kiszolgáláson lehet javítani. Miután kiderül, hogy egyelőre csak napi menüt adnak, arra a kérdésre, hogy mit azt feleli a pultos, hogy ki van írva. Nem hinném, hogy nagy dolog két ételt megjegyezni. Azt sem szeretem, hogy ha a vendég azzal köszön, hogy viszontlátásra, akkor rövid viszlát a válasz.
Kristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, DerecskeKristály étterem, Derecske
Még több kép (7 db) >>
2025. június 18. 8:58egyedül járt itt
A Kiscipó pékség parányi üzlet, nincs is a főúton, remélem azért megmarad s nem teszi tönkre az albán konkurencia. Sőt, ha azt vesszük van még a településen egy magyar pékség is. Egy Ischlert kértem, ami 400 forintba került és élvezhetőnek bizonyult. A kiszolgálás udvarias. Négy pontot megérdemel a hely.
Kiscipó pékség Derecske, DerecskeKiscipó pékség Derecske, DerecskeKiscipó pékség Derecske, DerecskeKiscipó pékség Derecske, Derecske
2025. június 18. 8:44egyedül járt itt
A derecskei Fagylaltozó külsőre eléggé retró vendéglátó egység, csavart fagyit is kínál, elsőre azt hittem, hogy csak azt, majd amikor közelebb léptem a pulthoz, akkor láttam, hogy van gombócos is. Egy sóskaramellt választottam, korrekt volt, 400 forintba került, ez jó ár/érték arány. 4 pont a hely.
Olasz Fagylaltozó, DerecskeOlasz Fagylaltozó, DerecskeOlasz Fagylaltozó, DerecskeOlasz Fagylaltozó, DerecskeOlasz Fagylaltozó, Derecske
Még több kép (2 db) >>
2025. június 18. 8:41egyedül járt itt
Nagy fába vágja a fejszéjét az, aki egy kisvárosban megpróbál valami újszerű távolkeleti éttermet nyitni, mint az a rokonszenves negyvenes úriember, aki magyar létére kínai és thai ételeket kínál a Jen gombócbárban immár egy éve. Sok féle menükonstrukciójuk van, végül azt választottam, amiben van négy darab gyoza meg tojásos rizs 2500 forintért. Klasszikus 4 pontos hely, nem több, de nem is kevesebb.
Jen gombócbár, DerecskeJen gombócbár, DerecskeJen gombócbár, DerecskeJen gombócbár, DerecskeJen gombócbár, DerecskeJen gombócbár, DerecskeJen gombócbár, Derecske
Kiváló 2025. június 18. 8:37egyedül járt itt
A Stella pékség ablakában a helyi termelői piacot reklámozzák, ez önmagában reménykeltő. Mint megtudtam, maga a pékség Biharkeresztesen van. A kiszolgálás kedves, az árak barátságosak. Vettem egy mákos pitét és egy paradicsomos kovászos kenyeret. Négy pontra taksálom e termékeket. Arra valahogy nincs szívem, hogy az egész pékséget négyesre osztályozzam. Legyen inkább öt pont, bíztatásul.
Stella pékség, DerecskeStella pékség, DerecskeStella pékség, DerecskeStella pékség, DerecskeStella pékség, DerecskeStella pékség, DerecskeStella pékség, Derecske
Átlagos 2025. június 18. 8:32egyedül járt itt
A Sirály sörözőben volt egy apró félreértés a pultossal, én alkoholmenteset szerettem volna, ő alkoholos Drehert bontott, mondtam neki, semmi gond, elviszem, megiszom otthon, azt mondta inkább nem. Nagyon kedves és közvetlen volt, díjaztam az emberi megközelítést. Így aztán egy nullás Drehert ittam, 400 forint volt, az ár/érték arány kifejezetten jó.
Sirály söröző, DerecskeSirály söröző, DerecskeSirály söröző, DerecskeSirály söröző, DerecskeSirály söröző, DerecskeSirály söröző, Derecske
Még több kép (3 db) >>