Böngéssz a legfrissebb gyulai értékelések között!

Kiváló 2025. június 22. 10:49egyedül járt itt
Csak megjegyzés szinten: A szállás foglalásakor /2025. jan./ a parkolási díj 1500.- ft/nap volt feltüntetve, ezzel ellentétben a számla kiállításakor 2000.- ft/nap lett elszámolva. Hiányolom, hogy az időközbeni árváltozásról nem küldtek értesítést. Különben mindennel elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat.
Szörnyű 2025. június 8. 20:36a párjával járt itt
Halászcsárdának minősített étterem. . . . ? ? ? ? Csalódás volt az étel minősége. . . . . "Halászcsárdának" minősítés egy vicc. . . A kőrösi halászlének nevezett valami, először is olyan forró volt, hogy 20 perc elteltével is csak azbeszt betéttel lehetett fogyasztani. . . .
Kiváló 2025. június 2. 9:30egyedül járt itt
Nagyon kellemes a város, benne a szálloda elhelyezkedése, az igényesen felújított szobák és fürdőszobák, az új kültéri medence és kert. A személyzet megnyerően mosolygós, barátságos, a konyha remek, fantáziadús, nem idegenkedik egzotikusnak tűnő fogásoktól sem.
Gyenge 2025. május 24. 8:23a párjával járt itt
Az étteremben lévő italautomaták leharcoltak, gyakran üresek, szinte csak az alkohol fogyasztókra koncentráltak, a személyzet nincs a feladata magaslatán. Ha a vendég jelez valami hibát, hiányosságot kitérő válasszal élnek pl. majd megnézem. Az ételek elkészítése is problémás volt pl.
Szörnyű 2025. május 24. 8:00a párjával járt itt
Már rengeteg szintén szaladoltak el. A wifi mindig mindenhol akadozott az idén egyáltalán brm működött. Én évek óta mindig szólok de semmi. Korkatozott mozgás miatt a szobához vagyunk kötve és cipeljuk PC inget de hiába. A vacsoránál ocsmány üzleti fogasbol lezártak a vizcsapot,a múltban rendelettel sört vagy hűsítőt a vacsorához de ezt a szemétséget látva inkább szomjaztam,sok ételen érződött hogy ujramelegitett.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 47 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
2025. május 22. 10:22a párjával járt itt
3 napos wellnes csomagot vásároltunk. Mivel Gyula városában már több helyen szálltunk meg, gondoltuk, hogy egy újabb lehetőséget is kipróbálunk. A volt megyeházzal szemben található a hotel, minden látnivaló a közelben. Igényes, dizájnos berendezés jellemző, a személyzet kedves, figyelmes. A szobánk sajnos egy tűzfalra nézett, viszont csendes volt.
Gyenge 2025. május 19. 9:25a párjával járt itt
A felújítás nem látható. A szobában az ágy nyikorgó, a bútorok règiek, elhasználtak. A kilátás a szobából szörnyű. A hátsó részen szemetet, építési törmelékeket láttunk. Az ételek nem túl finomak. A vacsoránál kihült voltak az ételek. A személyzet legalább kedves volt.
Kiváló 2025. május 12. 6:55a párjával járt itt
A szálloda szolgáltatásai kiválóak, mindenkinek szívből ajánlom, viszont a fürdőben a fedett Thermál medencéket felújítják, ezért csak a külső medencék használhatóak, ami hűvös időben kellemetlen. Erről sajnos nem tudtam mikor le foglaltam a szállást. A fürdő élmény nem volt tökéletes és ezért drágának találom jelenleg ezt a szállodát.
Kiváló 2025. május 6. 9:38a párjával járt itt
Hunguest hotel közelében található, mi minden wellnesst az étteremben kezdünk! Szuper hely, barátságos környezetben, kiszolgálás és az ételek 5*