Varesz étterem értékelései

Értékelései
10
14
6
12
1
0
11

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Varesz értékeléseit!

Olvasd el Varesz étterem értékeléseit!

Finom ebéd Vásárosnaményban. -

Winkler Ház Panzió & Étterem Vásárosnamény

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk itt családdal és menüs ebédet választottunk, gyorsan meg is kaptunk. 2 fajta menüből lehetett választani + még lehetett kombinálni is. A menü adag bőséges volt és nagyon finom. Ebéd időben voltunk itt, nagyon sokan voltak, ennek ellenére volt helyünk és sok vendég ellenére gyors kiszolgálásban volt részünk.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Már nem először jártunk itt a családdal és ismét nem csalódtunk! A sütik isteni finomak és azt hiszem, hogy a helyhez képest az áraik is elfogadhatóak! Szép és tiszta hely. A teljesen telt ház volt amikor ott voltunk, mégis viszonylag gyors kiszolgálásban volt részünk. Az alkalmazottak kedvesek voltak és aranyosak!
Megosztom
Jó választás volt! -

Kápolnai Autós Vendéglő Kápolna

2019. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. február 18.
Baráti társasággal tértünk be, egy hirtelen jött ötlet volt. Az egész helynek van egy kis retró hangulata, de ettől függetlenül tiszta volt és rendezett. Rendelésünket elég gyorsan kihozták. Az ételek minősége és mennyisége is megfelelt az elvárásnak és az ára is korrekt volt. Ahhoz képest, hogy csak egy pincérnő volt viszonylag gyorsan megkaptuk a kért inni és enni valókat!
Megosztom
2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A nejem unszolására mentünk el sütizni, mivel sok jót hallottunk róla. Először a kisebbik Csibe cukrászdához mentünk, de az zárva volt. A helyiek elmondása szerint a Baross Gábor utcában is van egy Csibe cukrászda nézzük meg azt. Első ránézésre azt hittük, hogy egy étterem. Ahogy bementünk láttuk meg a hatalmas hűtőpultot és a rengeteg süteményt.
Megosztom
Kellemes meglepetés a váci utcában! -

Corso Gourmet Budapest

2018. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. június 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Oktatáson vettünk részt a Váci utcában. Az oktatónk javaslatára kerestük fel az éttermet. Nagyon szép látvány fogadott minket, az árakhoz képest meglepően szép a berendezése az étteremnek. A menzás ételosztást leszámítva, bőséges választékból tudtunk választani. A a kívánt mennyiséget tették tányérra és mi sétáltunk át a kasszához. Amikor azt mondták, hogy 495.
Megosztom
2018. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. június 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy jó kis étterem, Hatvan közepén. Az ételek finomak, az adagok elég nagyok, a kiszolgálók kedvesek. Viszonylag gyors kiszolgálás és végre egy olyan étterem ahol nem felejtenek el a megrendelésből valamit. Negatívumként annyit tudnék mondani, hogy az étterem környékén kevés a parkolóhely és az is fizetős, de erről nem az étterem tehet.
Megosztom


TérképX