Kihagyhatatlan 2026. augusztus 16. 13:59a párjával járt itt
Gyulai előnyaralásunk során kerestük fel a kastélyt, mely a fürdő mellett, a várral szemben adja magát a megtekintésre. A kastély magas is szép, a kiállítás is érdekes. Míg más kastélyokban a főurak mindennapjait igyekeztek megmutatni, itt a személyzet tagjainak életét is nyomon követhetjük, ezért talán nem annyira fényűző a berendezés, viszont a kiállítás egyedi és hasznos.
Gyulán járva nem érdemes kihagyni, Gyuláról is sokat megtudhat a látogató.
Jó 2026. augusztus 13. 15:25a párjával járt itt
Február végén fizettem be 7nap 6éjszakás nyaralást Gyula Erkel hotelba. Márciusban volt az ötvenedik házassági évfordulónk meglepetésnek szántam a feleségemnek. Már többször voltunk a szállodában úgy döntöttem hogy az utazást elhalasztom nyárra. 08. 02-08. 08 időpontot választottam. Megérkezésünk után minden szép és jó volt.
Kedve fogadtatás recepción szép tiszta szoba finom ételek. egy dolog volt amit kifogásolnék hogy vacsorakor nem lehetett ivóvízhez jutni csak akkor ha felszolgálóktól rendeltünk. Sajnos a nyaralást két nap után egészségügyi okok miatt félbe kellett szakítani. A szálloda a vételár 50%-át vissza térítette de szerintem lehettek volna egy kicsit rugalmasabbak és csak a szállodában ténylegesen letöltött időt számlázták volna. Hát ilyen volt az ötvenedik hátassági évfordulónk. Utaztunk 330km-tert oda meg vissza.
Kiváló 2026. augusztus 11. 20:36a párjával járt itt
A légkondi nagyon zajos volt. Kikapcsoltattuk másnap éjszakára így már jó volt. A szállodában minden nagyon jó volt. Sajnos az nem a szálloda hibaja volt,hogy volt egy vagy két kutya és az első éjszaka ugatak elég sokáig. Nagyon zavaró volt. Sajnos a gazdajuk nem tanította meg őket rendesen viselkedni. Szerencsére második éjszaka már nem volt ilyen. Ezen kivül minden jó,szép volt. Ajánlom másoknak is.
Jó 2026. augusztus 8. 19:14a párjával járt itt
A szálloda kiváló helyen . a fürdő egyik nyári bejáratától kb100 méterre,az Élő vízi csatorna partján, csendes helyen helyezkedik el. Gyalogosan minden pár perc alatt elérhető. Látszik a szállodán,hogy sok fejlesztésen ment át. A szoba a fürdőszobával együtt felújított, a retró hangulat a szoba ajtókon köszön csak vissza.
Az árban benne volt a klíma használat, a parkolás biztonságosan megoldott az udvarban, de ez fizetős. A belső udvar hangulatos, este napelemes lámpákkal díszítettek a fák, lehet jakuzzit használni a csillagos ég alatt. Jó ötlet az esti kert mozi,ami minden este más mesefilm, gyerekeknek, mese rajongóknak jó program. Negatívumként az étkezést éltük meg. A szállodának nincs saját konyhája ,úgy hozatják az ételt. A reggeli nagyon egyhangú volt számunkra. Pici fantáziával sokkal változatossabb lehetne. Vacsoránál az első két este nem volt svédasztal a létszám miatt. Sültestálat hozattak részünkre. Sajnos sikerült két teljesen egyformát rendelniük mindkét estére. 3. este mikor megláttam a rántott húst akkor nem voltam túl boldog. Érdemes lenne az étkezésen javítani. A dolgozóknak praktikus lenne egyen ruha/ póló, mert az étkezéseknél csak onnan tudtuk ki a dolgozó ,hogy ki jött ki a tálaló konyhából.
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 2. 10:38a párjával járt itt
Gyönyörűen felújított minden része a Várfürdőnek! Maximális kényelem, jó pihenést biztosító hatalmas park az Almássy- kastély kertjében. Külön szót érdemel az ott dolgozók figyelmessége, segítőkészsége. A férjem bement érdeklődni, hogy hol van a legközelebbi újságos, és az egyik pénztáros bekísérte, a fürdőben lévő árushoz.
Miután a férjem bent felejtette az esernyőjét, még azt is kihozták. Én pedig a már elveszettnek hitt fürdőruhámat másnap egy telefonon értesítettek, hogy megvan, mehetek érte. Külön szeretnénk megköszönni a pénztáros oknak és a biztonsági felügyelőnek ezt a nem mindennapi figyelmességet. Eddig is szerettünk ebbe a fürdőbe járni, ezután pedig a legkedvesebb fürdő számunkra!
Jó 2026. augusztus 2. 9:16a párjával járt itt
Félpanzióra fizettem. Egyik este nem a megszokott svédasztalos vacsora volt, mert állítólag lebetegedett a pincér, így egy kétszemélyes hústálat kaptunk vacsorára. Úgy gondolom, erről illett volna előre tájékoztatni legalább aznap. Felmentünk az étterembe és senki nem fogadott minket, kongott az ürességtől.
Minden kiváló volt. A személyzetnek azért adtam csak négy csillagot, mert az Erkel szárnyon, ahol a szobánk volt, a pincérek többsége nem foglalkozott velünk. Második nap vacsoránál vizet kértem a pincértől. Nagy hőség volt. Mondta a megszólított pincér, hogy majd jön a kollégája és hoz. Nem jött a kollégája.
Többet az Erkel szárny felőli részre nem ültünk. A Munkácsy részen volt Miron, ő minden hozzá tartozó vendéggel foglalkozott. A Munkácsy részen még két pincér odajött hozzánk, és udvariasan kihozta a kért italunkat. A felszolgáló részükbe csak egy-egy alkalommal ültünk le, amikor éppen nem volt hely Mironnál. A kilátás azért négy pintos, mert az erkélyről jobb oldalra letekintva egy szemetes sarok látható (nem kukák, hanem szemét).
Kiváló 2026. július 14. 12:59gyerekekkel járt itt
A recepcióval kezdem : Kisebb problémák merültek fel, pld nem működött a tv távirányitó, ill csordogált a WC. Szóltunk a recepción, és azonnal intézkedtek. Köszönjük. Távozáskor ott felejtettünk egy plüss állatot, melyet akkor nem találtak meg. Másnap hivtak a recepciósok, hogy a mosodában megtalálták.
Jelezték, hogy csomagként elküldik. Ezért is köszönet nekik. A takaritó személyzet udvarias, segitőkész volt. Egyetlen negativum ért minket, mégpedig az étteremben. Amennyiben nem fizetős italt kértünk, hanem pohárban csapvizet, akkor volt hogy kétszer kellett szólni, Letették az asztal végére, ritkábban vitték el a használt tányérokat. Észleltették velünk, hogy nem a legjobb vendégek vagyunk a szemükben. Összegségében jól éreztük magunkat.
Kiváló 2026. július 7. 16:40a párjával járt itt
Gyula város a fürdővel hangulatos és pihentető. Nagyon kényelmes a közvetlen átjárás a hotelből a fürdőbe. A személyzet kedves, de a bejelentkezéskor a tájékoztatás nagyon rövid és kapkodó volt, pedig első alkalommal jártunk itt. Sajnos egy személyi igazolvány ott maradt a recepciósnál, de nem szóltak, csak később vettük észre és kérdeztünk rá.
A főbejárat és szőnyeg elég koszosnak tűnt a hétvégén, ami kissé lehangoló volt, de hétfőn már takarították. Az ételek választéka nagy. Leginkább a helyi termékek tetszettek, sajt, kolbász, vad és sertéssültek. Jó lenne több helyi zöldség/gyümölcs, a vacsoránál több zöldsaláta, illetve a reggeli pékáruk között pl. rozs vagy egyéb kovászos, kézműves termék.