Böngéssz a legfrissebb gyulai értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 94 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 989 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 16. 13:59a párjával járt itt
Gyulai előnyaralásunk során kerestük fel a kastélyt, mely a fürdő mellett, a várral szemben adja magát a megtekintésre. A kastély magas is szép, a kiállítás is érdekes. Míg más kastélyokban a főurak mindennapjait igyekeztek megmutatni, itt a személyzet tagjainak életét is nyomon követhetjük, ezért talán nem annyira fényűző a berendezés, viszont a kiállítás egyedi és hasznos.
2026. augusztus 13. 15:25a párjával járt itt
Február végén fizettem be 7nap 6éjszakás nyaralást Gyula Erkel hotelba. Márciusban volt az ötvenedik házassági évfordulónk meglepetésnek szántam a feleségemnek. Már többször voltunk a szállodában úgy döntöttem hogy az utazást elhalasztom nyárra. 08. 02-08. 08 időpontot választottam. Megérkezésünk után minden szép és jó volt.
Kiváló 2026. augusztus 11. 20:36a párjával járt itt
A légkondi nagyon zajos volt. Kikapcsoltattuk másnap éjszakára így már jó volt. A szállodában minden nagyon jó volt. Sajnos az nem a szálloda hibaja volt,hogy volt egy vagy két kutya és az első éjszaka ugatak elég sokáig. Nagyon zavaró volt. Sajnos a gazdajuk nem tanította meg őket rendesen viselkedni. Szerencsére második éjszaka már nem volt ilyen. Ezen kivül minden jó,szép volt. Ajánlom másoknak is.
2026. augusztus 8. 19:14a párjával járt itt
A szálloda kiváló helyen . a fürdő egyik nyári bejáratától kb100 méterre,az Élő vízi csatorna partján, csendes helyen helyezkedik el. Gyalogosan minden pár perc alatt elérhető. Látszik a szállodán,hogy sok fejlesztésen ment át. A szoba a fürdőszobával együtt felújított, a retró hangulat a szoba ajtókon köszön csak vissza.
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 2. 10:38a párjával járt itt
Gyönyörűen felújított minden része a Várfürdőnek! Maximális kényelem, jó pihenést biztosító hatalmas park az Almássy- kastély kertjében. Külön szót érdemel az ott dolgozók figyelmessége, segítőkészsége. A férjem bement érdeklődni, hogy hol van a legközelebbi újságos, és az egyik pénztáros bekísérte, a fürdőben lévő árushoz.
Gyulai Várfürdő, GyulaGyulai Várfürdő, GyulaGyulai Várfürdő, Gyula
2026. augusztus 2. 9:16a párjával járt itt
Félpanzióra fizettem. Egyik este nem a megszokott svédasztalos vacsora volt, mert állítólag lebetegedett a pincér, így egy kétszemélyes hústálat kaptunk vacsorára. Úgy gondolom, erről illett volna előre tájékoztatni legalább aznap. Felmentünk az étterembe és senki nem fogadott minket, kongott az ürességtől.
Kiváló 2026. július 15. 10:05a párjával járt itt
Minden kiváló volt. A személyzetnek azért adtam csak négy csillagot, mert az Erkel szárnyon, ahol a szobánk volt, a pincérek többsége nem foglalkozott velünk. Második nap vacsoránál vizet kértem a pincértől. Nagy hőség volt. Mondta a megszólított pincér, hogy majd jön a kollégája és hoz. Nem jött a kollégája.
Kiváló 2026. július 14. 12:59gyerekekkel járt itt
A recepcióval kezdem : Kisebb problémák merültek fel, pld nem működött a tv távirányitó, ill csordogált a WC. Szóltunk a recepción, és azonnal intézkedtek. Köszönjük. Távozáskor ott felejtettünk egy plüss állatot, melyet akkor nem találtak meg. Másnap hivtak a recepciósok, hogy a mosodában megtalálták.
Kiváló 2026. július 7. 16:40a párjával járt itt
Gyula város a fürdővel hangulatos és pihentető. Nagyon kényelmes a közvetlen átjárás a hotelből a fürdőbe. A személyzet kedves, de a bejelentkezéskor a tájékoztatás nagyon rövid és kapkodó volt, pedig első alkalommal jártunk itt. Sajnos egy személyi igazolvány ott maradt a recepciósnál, de nem szóltak, csak később vettük észre és kérdeztünk rá.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2026. július 5. 17:42családjával járt itt
Nem volt foglalásunk, még is sikerült asztalt kapnunk. Pizzát ettünk,ami nagyon finom volt. Viszont sokat kellett várni rá, igaz,hogy teltház volt.