Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

2026. július 13. 10:34a párjával járt itt
Bőséges és finom a reggeli és a vacsora.

Bejelentkezéskor nem tájékoztattak a reumatológiai orvos igenybevételenek lehetőségéről. Így a TB által támogatható kezelések önköltségesek voltak.

Az udvarra vezető kapun behajtani tilos tábla félreérthető, mivel alatta: kivétel a csomagok ki-és bepakolás...
Kiváló 2026. július 12. 14:33a párjával járt itt
Visszajáró vendég vagyok. Egy negatívum: hétvégén a wellness részleg korán bezár. Az ételek finomak, hatalmas a választék. A város egy kis gyöngyszem.
Szörnyű 2026. július 2. 10:13a párjával járt itt
Januárban foglaltam 07-01re. Előleggel. Az utazás napján félúton felhivott,hogy amugy kuadta másnak de tud másik apartmant. Mivel féléve vártam az utazást beleegyeztem. Az,hogy erkezeskor 3x hívtam mire felvette a telefont,részlet kérdés. Számomra elfogadhatatlan apartmant mutatott ,az utcáról kellett bemenni ,mint egy közértbe.
Kiváló 2026. június 30. 18:58csoporttal járt itt
Kedves Petra! Hálásan köszönjük a tegnap estét és elismerésünket fejezzük ki: a kedves és igényes terítésért, az ízletes és rendkívül finom ételekért, a figyelmes és kedves kiszolgálásért. Ritka az ilyen magas színvonalú vendéglátás, ahol valóban a ennyire figyelnek mindenre!
Kiváló 2026. június 29. 8:39a párjával járt itt
Nagyon kellemes élmény volt! A Hunguest Hotel Béke szállodában töltött időnk minden szempontból pozitív volt. A személyzet rendkívül profi és segítőkész, végig odafigyeltek ránk. Az ételek bőségesek és finomak voltak, mindenki találhatott kedvére valót. A szálloda tiszta, rendezett, a környezet pedig nyugodt és pihenésre tökéletes.
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2026. június 27. 9:33a párjával járt itt
Tetőtéri szobát kaptunk bár nem kértünk ilyet. Foglalalkor a szálloda honlapján nem tájékoztattak erről. Az ár sem volt olcsóbb, mint a nem tetőtéri szobák esetén. A tetötéri ablakokon levö árnyékoló rolók szinte semmit nem értek, főleg miután a klíma maximális üzemmódban is alig hűtött. A fürdőszoba kilincs majdnem kiesett.
Átlagos 2026. június 26. 21:46gyerekekkel járt itt
Már nyaraltunk itt , ahhoz képest a félpanzió szegényesebb volt, gyümölcskosár nagyon gyenge, sütemény mindig egyféle, azis olyan éppen meglehetősen. . . a levesek egész jók, kétféle második , finom azért de nem nagy szám. . . szalámiválaszték olcsó. . . külön rendelt 4 dl limonádé 1400 sehol benne gyümölcs csak színezett víz.
Kiváló 2026. június 21. 23:49a párjával járt itt
Nagyszerűen éreztük magunkat az itt töltött négy nap alatt. Tetszett a barátságos, családias légkör. Külön is kiemelem a recepciósok illetve a teljes személyzet kedvességét, segítőkészségét. A wellness is átlagon felüli ebben a kategóriában és az ételekkel is elégedettek voltunk.
Átlagos 2026. június 20. 12:14barátokkal járt itt
Olvastam kb 20 véleményt ezek közül 15 negatív volt! De mindegyik után válaszolt az illetékes személy,de minden maradt a régibe! Főleg az ételek,a reggeli választék silány 3 féle szalámi mindig ugyanaz! a vacsorák sz íztelenek hidegek főleg a levesek! nem beszélve,hogy többsége a napi menü maradéka! Ez felháborító! ! ! tartok tőle ,hogy most is meg ígérik. és minden marad a régiben!
2026. június 17. 19:28a párjával járt itt
Kellemes üdülő környezetban van ez az elegáns szálloda. Két épület az utca két oldalán, de mindkettőhöz van wellness részleg. Nem kell, nem fontos átjárni a másik oldalra a wellnes miatt. Csak az étkezések vannak a nagyobb épületben. Június eleje kimondotann jó időpont a foglalásra, még nincsenek tűl sokan, az úszómedence még alig foglalt.