A szálloda személyzete,úgy a fiatalabb, mint a "régi motorosok" rendkívül kedvesek - figyelmesek. Látszik, hogy a vendégekért vannak ! Köszönjük Nekik ! Az étteremben sok különlegesség és finomság volt . A wellness rész is maximálisan kielégítő. maradok tisztelettel : Domonkos Ferenc
Tisztaság a szállodában. A személyzet kedves . Reggeli ,vacsora nagyon jó,ízletes,változatos. Kár,hogy az erkélyek nincsenek elválasztva egymástól . A folyosók a tapéta színe miatt eléggé sötétek egy világosabb szín csak dobna rajta - ez az én szubjektív véleményem-. Összességében egy jó szálloda. Ajánlanám mindenkinek. .
Szörnyű 2026. április 26. 16:34a párjával járt itt
Az ételek ,már mint amit mi fogyasztottunk,átlagon aluli ! A rántotthús kb.3mm-re klopfolva,eléggé mócsingos. A petrezelymes krumpli hideg. Gulyásleves zsíros,kissé híg. A marhapöri faggyús,hideg. A kiszolgálás átlagos,tisztaság megfelelő .Az ár- érték arány az étel minősége miatt elég rossz .
A hotel a lehető legjobb, központi helyen található Hajdúszoboszlón. A hotel munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy kellemesen kipihend magad. A szobákban lehetőség van kényelmesen pihenni (persze ez nem a saját, otthoni ágy) és a wellness-részlegben csodásan ellazulni.
Jó 2026. március 31. 13:58a párjával járt itt
Az szobai elhelyezés ár értékaránynak megfelelő, de a nyári hónapokra szükséges lenne a légkondicionált szobák biztosítása. Az étkezezés mennyiségileg és minőségileg jó volt. A személyzet készséges, segítőkész és rugalmas volt. A welness részleg az idősebb korosztály számára megfelelő, de gyermekek részére több élményre volna szükség. Idősebb generációk részére nyugodt pihenés, lazulás biztosított volt.
Átlagos 2026. március 29. 10:47a párjával járt itt
az étkezés terúletén a reggeli királyi ugy minőségben mint változatosságában ugyanakkor a vacsora minősége és változatossága csapnivalo íz ételek iztelenek le kéne cserélni a főszakácsot körteteknél nincs gakuska spagetti csötészta hungarikum tóltót káposztájuk ilyen rettenetesen rosszat és elsozottat az életben nem ettel ezt az étket vegyék le a kinálatrol mert vendégeiket ezzel csak elüzikl
Jó 2026. március 29. 9:09a párjával járt itt
Vellnesz részleg nagxon jó, s konyhai szolgáltatws kiváló, finom volt a kaja. A maszázs szolgáltatás is jó, több masször is van, cssk időben kell időpontot foglalni. Mi a tavasz leghidegebb napjain voltunk, de nekünk a szobában hüvös volt. Kb 20 foknál több nem volt. Minden mással elégedettek voltunk. Nyári időszakban biźtos hiányolnám a légkondit.
Jó 2026. március 28. 22:00a párjával járt itt
Maximálisan elégedettek voltunk a tisztasággal, a személyzet minden tagja nagyon kedves és figyelmes volt. Az étkezés igazi kulináris élmény, a felszolgálók kedvesek, figyelmesek.
Kellemetlennek éltük meg , hogy a welnes, beltéri gyógymedence és az étkezés miatt az új épületből utcán kell átmenni a másik épületbe.
Korábban több alkalommal pihentem itt a feleségemmel, elfogadható ár és körülmények között. A felújítások előtt gyüjtött törzsvendégpontjaim - mert 3 évig nem votam a szállódában (2 évet tartott a felújítás) - elvesztek. Ujjat kellett csinálnom, azonban mert a Szállásvadászon keresztül foglaltam, a mostani pontokat nem írták jóvá.
Kedvenc szállodánk, Kedves fogadtatás, finom ételek, tisztaság, a személyzet mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat! Mi tavasz elején és ősszel keressük fel a szállodát. Természetesen hasonlítjuk más Magyarország gyógyfürdős szállodáihoz, ezért így értékelünk és visszatérünk.