Minden az elvárásainknak megfelelö volt. A parkolást tökéletesen kivitelezték. Wiffit keveset használtuk. A velnesz részlegben minden tökéletes volt és nagyon jó volt a gyógymedencék elenörzött használata. Elsem kellet hagyni a szálodát minden szolgáltatást helyben meg kaptunk. Az árak kedvezöek voltak. Szuper volt minden. Köszönjük.
A szálloda konyhája kiváló, bőséges a svédasztalos kínálat, a személyzet udvarias, segítőkész. A szálloda kertje még parkosításra vár. Ami bosszantó volt, hogy a “forrás nem elérhető” felirat jelent meg a tv-n, ha az RTL-t, vagy az ATV-t néztük volna, bezzeg az Al Jazeera arab adó és más érdektelen csatorna elérhető.
Kiváló 2026. április 10. 22:20gyerekekkel járt itt
Félpanziós ellátást választottunk a Dráva Hotelben. A reggeli választéka minden igényt kielégített. A gyerekek alig tudtak választani, annyi minden volt. A teljesség igénye nélkül, csak a kedvenceket kiemelve: minden reggel volt amerikai palacsinta, tejbegríz, gyümölcssaláta, és még sok-sok minden más.
És frissen sütött, langyos péksütemények. Vacsora kínálat nekem kevésbé tetszett. Jó lett volna néhány könnyebb, kevésbé nehéz étel is. A felszolgálás rendben volt, az üres tányérokat gyorsan elvitték és a lefogyott tálakat is folyamatosan töltötték. Hangulatos az étterem üvegverandás része, különösen napsütésben.
Kiváló 2026. április 10. 22:07gyerekekkel járt itt
Tavaszi szünetben töltöttünk el 4 napot a gyerekekkel a Dráva hotelben. Családi szobát foglaltunk, tágas volt, kényelmesen elfértünk. A recepciós hölgyek segítőkészek voltak, minden szükséges információt elmondtak. A reggeli nagyon jó volt, ilyen széles választékot ritkán találni 4*-os szállodákban is.
A vacsora elfogadható volt, de nem annyira kiemelkedő, mint a reggeli. Reggeli és vacsora idején az animátorok kézműves foglalkozást tartottak, a gyerekek nagy örömére. A szálloda területén van játszótér, kültéri sakk, állatsimogató, illetve bowling pályát is lehet bérelni. A wellness részleg is kellemes, nem voltak sokan. Minden adott egy kellemes kikapcsolódáshoz.
Kihagyhatatlan 2026. április 8. 19:58gyerekekkel járt itt
A tavaszi szünetben, iskolás gyerekekkel voltunk a fürdőben. A Harka vizivilágot látogattuk meg. A gyógyfürdő rész medencéit a gyerekekkel nem tudtuk kipróbálni, mivel a harkányi gyógyvíz 14 éves kor alatt nem ajánlott. A belépő nem olcsó, de más nagy fürdőhöz hasonló árban van. Érdemes családi jegyet venni, mert az kedvezőbb.
A gyerekeknek tetszett a két nagy csúzda és az ugráló rész is. Kellemes a kinti medence is. Szerencsére a tavaszí szünetben sem voltak nagyon sokat, élvezhető volt és a csúzdáknál sem kellett sorban állni. A legkisebbeknek egy külön gyerekvilág van, elkülönítve az élményfürdő többi részétől. Jó ötletnek tartom, hogy dekorációként a harkányi víz eredetéről szóló monda diafelmszerű ábrázolása van a falon. Így legalább megtujuk, ki az a Harka, akiröl az élményfürdőt elnevezték.
Kiváló fagylaltozó Harkány főutcájában. Sokan ültek és fagyiztak az előtte levő asztaloknál, láthatóan népszerű. A fagyi ára is kedvező, egy óriás gombóc fagyi 650 Ft!!! Széles választék, minőségi fagyik, kedves és gyors kiszolgálás.
Vendég
Átlagos 2026. március 20. 5:22egyedül járt itt
Welness szállodára gondoltunk,de sajnos csak egy gyógymedencét kaptunk. Az elhejezés, a szoba rendbe volt . Az étkezés az nem a welness szállodai választékkal volt egyenértékü,viszont az ételek finomak. Látszott még ,hogy a szezon még nem köszöntött be Harkányba. A harkányi stran,és gyógyfürdőt még előzőleg néztük, de drágának találtuk,ezért 4 fővel be se mentünk.