Böngéssz a legfrissebb keceli értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 397 városban járt márFelfedező - 2844 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33084 feltöltött kép
2025. július 1. 13:16egyedül járt itt
A Fürtös vendéglőben első keceli látogatásom alkalmával jártam a kétezres évek első évtizedének végén. Emlékezetem szerint vegyes tálat ettünk, s alapvetően meg voltunk elégedve. Másodszor néhány napja tértem be ide mivel olvastam a neten, hogy pacalpörköltjük. Meg is rendeltem gondolkodás nélkül.
Fürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, KecelFürtös Vendéglő, Kecel
Még több kép (16 db) >>