Szörnyű 2026. január 13. 13:50családjával járt itt
Az épület és a terasz is nagyon hangulatos. Amikor nyáron ott jártunk sajnos nagyon sok volt a darázs. A pincérek nem voltak túl kedvesek, a külföldi vedégekhez előbb ugrottak. A halászlé nagyon rossz volt, olyan volt mint a leveskockából készült víz, agyonpaprikázva, csúny barna színű volt, benne a hal ízetlen, és nagyon rossz állagú.
Sehol nem ettünk még ilyen rosszat, ilyen drágán. Senkinek nem ajánlom ezt a halászcsárdát. Remélem a külföldiek nem ez alapján ítélik meg a híresen finom magyar halászlevet. ,,
A szoba nagyon kicsi volt ahhoz képest,hogy de lux szoba volt,lepedö nem volt kicserélve,fürdököntös a recepcion kellett kölcsönözni,a jakuzzi piszkos volt, a szaunába fürdölepedök nem voltak. A üdvözlö italt sem kaptuk meg. Ahhoz képest amit befizettünk,nem nagyon kaptunk érte semmit. Nem ajánlom.a hotel nem ér 4 csillagot.
Szilveszterezni mentünk 3 éjszakára a szállodába. A szállás szolgáltatási közül egyértelműen a wellness és a spa részleg emelkedik ki. Szuper volt az aqua fittness és Helena masszázsa. A szobából pazar volt a kilátás, az étteremben változatosak az ételek.
A szilveszteri program változatos volt, kiemelném a bűvész showt, illetve a brazil táncosokat, viszont a sztárfellépő Bereczki Zoltán csalódást keltett ( mind öltözetében: farmerben, pulóverben és tornacipőben lépett fel, a műsor után rohanvást távozott, vmint a sarokban felállított kis színpad nem tette lehetővé, hogy a vendégek zöme rálasson a színpadra). A zenei válogatás túlságosan retro volt, a djk nem vették észre, hogy szinte senki sem táncol. Szilveszteri programra biztosan nem mennénk vissza, pihenésre, wellnessre már inkább.
Közvetlen,vidàm, mosolygós vendéglàtàsban volt részünk. Egy olyan helyen pihenhettünk, ahol valóban lesték minden kívànsàgunk. Az eltöltött idő alatt többször is ràkérdeztek,hogyan érezzük magunkat. A bàr hangulata annyira a mi vilàgunk volt!
😍 A konyhai kínàlat vàlasztékos volt,a felszolgàlt étel ízléses,ízletes,bőséges. A dolgozók mosolya,kedvessége csak fokozta ezt a hatàst . Köszönjük! 😍💗😍💗😍🤩🤩
A fürdőköpeny és papucs hiányzott a szobából. Nem volt kortekt és szokásos, hogy 1500 Ft-ért lehetett volna bérelni . Általában a szoba és fürdőszoba is nagyon szűk. Sem polcok, sem akasztók nincsenek a fürdőszobában, ezért leginkább 1 éjszakára fele meg a szálloda A személyzet kiváló, kedves és swgítőkész.
Az őszi hosszúhétvégén a Szigligeti Süllőfesztiválról hazafele,kerestünk egy még nyitvalévő cukrászdát és Keszthehely találtunk is egyet még záróra előtt. Amint beléptünk az ajtón láttuk,hogy ez nem egy szokványos hely lesz. Elegáns,kedves kiszolgálással és szebbnél szebb és ízletes süteményekkel.
Igaz nem kimondottan cukrászda,inkább kácézó süteményekkel. De minket ez nem zavart. Találtunk számunkra megfelelő sütit,nem is keveset. Igaz az áruk sem volt mindennapi. De ha már itt vagyunk viszünk egy jó párat. Ilyetis,olyat is. És nem bántuk meg. Amikor a szállásra értünk,azt sem tudtuk melyikkel kezdjünk. Sorba mindegyiket megkóstóltuk. Olyan ízharmóniák voltak,hogy ilyen finomakat nem sokszor eszünk. Ajánlom mindenkinek aki erre jár,hogy próbálja ki. Megéri.
A szállodában nagyon szép volt a környezet,kedves és udvarias kiszolgálást kaptunk. A szobánk tisztaságával elégedettek voltunk. Az ellátás maximálisan a kényelmet szolgálta. Az étteremben a kínálat nagyon változatos és nagyon ízletes volt. Modern wellness részleg pihenésre és töltődésre adott lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat! !