Kiváló 2025. augusztus 27. 12:46a párjával járt itt
Már harmadik éve járunk ide vissza és céltudatosan. Mindig megbeszéljük ezt a pizzériat nem hagyjuk ki. Isteni finom pizzát tesznek eléd és én nem is igen szeretem szóval érdekes módon a pizza a kiszolgálás a kedvesség a tisztaság már harmadik éve ugyanaz. . a pincér fiú fura nevű Arisztid ha jól emlékszem a számláról.
Még emlékezett is ránk. . jövőre ugyanide mert ők megérdemlik a vendégkör. Maximálisan jó hely. . Top 5 be sorolnám első helyre. ajanlom mindenkinek aki keszthelyre téved. Jövőre ugyanitt
A szállás közel van a Balatonhoz. 15 perc gyalog a strand. A szoba, fürdőszoba tágas, az ágy kényelmes, a klíma és a hűtő nem hangos, A medence és a hozzá tartozó napágyak, matracok tisztasága hagy némi kivetnivalót. A reggeli nem túl változatos, de bőséges és jó minőségű ételek voltak. Az egyetlen ami nem ízlett a kávé.
A rántottájuk viszont kimondottan finom! Vacsora a Kristály hotelben volt, ami kb. 15 perc gyalog. A választék szerény, de változatos. Nagyon finom ételek voltak és fagylalt minden este:) A személyzet kedves, segítőkész.
Nagyon hangulatos étteremnek tünk , ezért az ebédünket itt gondoltuk elfogyasztani. Nem ért csalódás !! Finom , gusztusosan tálalt ételek , szivem szerint megkostoltam volna mindet. A kiszolgálás is nagyszerű volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki erre jár és megéhezik.
Átlagos 2025. augusztus 13. 10:14a párjával járt itt
A régi Hottel szeb volt,tágasabb volt . mosta folyosokon egyesével lehet menni. A régi teraszán volt a fogadás a diszno vágás után . Most a viz partra sem lehet ugy lemeni mint régen. kagylokat szedegetünk a vizböl. Apartnál a fa alatt volt a disznó vágás,forralt bór,sült gesztenye a sült vért azonnal sütötték és tálalták .
Van rolla sok képem a férjem fogta a farkát stb-stb égész más minden . Az elsö emeletti teraszon volt a lakoma . Szoval más lett minden de azért jót pihentünk most.
Utazásaim során sok országban jártam már, és mindenhol igyekeztem megérteni a helyi szokásokat. Itt Keszthelyen azonban meglepett, hogy amikor csapvizet kértem, ásványvizet kaptam, majd 770 forintot számláztak (áfával együtt). Reklamáció után 700 forintot visszaadtak, de az áfát nem talán ez itt elfogadott gyakorlat?
A kiszolgálás különleges élmény volt nem a szó pozitív értelmében. Az étel átlagos, de legalább a történet, amit hazaviszek, emlékezetes marad. Az engem kiszolgáló fiatal hölgy reakciója, amikor felelősséget kellett volna vállalnia, kifejezetten érdekes volt. Tudom, hogy el fogják olvasni ezt az értékelést. Remélem, hogy egyszer majd a vendégek mosollyal és elégedettséggel távoznak, nem pedig kérdésekkel a számlájukról.
Kiváló 2025. augusztus 11. 18:33a párjával járt itt
Bacchhus, a Bor Istene "ihlette" ezt a nagyszerű saját bormúzeummal ellátott szálláshelyet. Egy ingatlannál három dolog számít, a hely, a hely és a hely. Nagyon jó helyen található. "lábbusszal" könnyen elérhető a Festetics (Helikon) Kastély, a Balaton part, a központ, a kis vonat, az összes jó étterem. A megérzéseimre hallgattam, kb.
Csodás panoráma, kényelmes szoba és ágy, kifogástalan tisztaság. Változatos vacsorák extra kínálattal (mufflon-ragu, pekingi kacsa). Kedves és előzékeny személyzet. Számomra, egyedül utazónak a gyermekzsivaly volt néha megterhelő, illetve, hogy a wellness részlegben nem lehetett igazán pihenni a medencében játszó gyermekektől, de nyilván ebbe belejátszott a vakáció. Mindenképp ajánlom a hotelt és tervezem, hogy visszatérek.
Kiváló 2025. augusztus 9. 23:43gyerekekkel járt itt
Telefonon kértem ételszállítással 13 különböző főételt családi összejövetelre, születésnapra. Az étel pontosan a kért időpontban megérkezett. Mindegyik hús, köret kifogástalan volt: finom, házias, az adagok is megfelelőek. Mindenki jóízűen evett, a gyerekek is. Köszönöm a segítséget, a pontosságot, az ízletes ételeket, a korrektséget! Jövőre ismét jelentkezem!
Időpazarlás 2025. augusztus 3. 21:58gyerekekkel járt itt
Az egységes belépőjegy 2. 200 Ft/fő lett volna, fotójegy még további 600 Ft. Sajnos, magát a látványosságot nem tudom értékelni, csak a bosszúságot. Jegyet a szomszédos babamúzeumban lehetett volna venni, de vagy 8-10 perc várakozás után sem került elő senki, akitől jegyet lehetett volna venni.
Többen várakoztunk, volt, aki feltalálta magát és a várakozás alatt jegy nélkül megnézte a személyzet nélkül otthagyott babamúzeumot. Mi meguntuk a várakozást, és kihagytuk a csigákat. Megspóroltunk 8. 800 Ft-ot.
A szoba kissé dohos szagú volt, néhány matrac pedig sajnos már kifeküdt, ugyanakkor a kényelem összességében megfelelő. Az alkalmazottak rendkívül kedvesek és segítőkészek, amiért köszönet jár. A legnagyobb hiányosságot a reggeli okozta: 7 napon keresztül teljesen ugyanaz az egyszerű választék (porból készült tojás, virsli, szalámi, tejbegríz fahéjjal).
Kisgyerekeseknek sincs igazán megfelelő opció, péksütemény vagy változatosság hiányzik. A gyümölcslé vizezett, a kávé gyenge. Úgy gondolom, az árhoz képest elvárható lenne egy minimális változatosság és jobb italminőség. A hely egyébként kellemes, de az étkezési kínálat jelentősen csökkenti az élményt.