Böngéssz a legfrissebb keszthelyi értékelések között!

Szörnyű 2026. január 13. 13:50családjával járt itt
Az épület és a terasz is nagyon hangulatos. Amikor nyáron ott jártunk sajnos nagyon sok volt a darázs. A pincérek nem voltak túl kedvesek, a külföldi vedégekhez előbb ugrottak. A halászlé nagyon rossz volt, olyan volt mint a leveskockából készült víz, agyonpaprikázva, csúny barna színű volt, benne a hal ízetlen, és nagyon rossz állagú.
Szörnyű 2026. január 9. 7:54a párjával járt itt
A szoba nagyon kicsi volt ahhoz képest,hogy de lux szoba volt,lepedö nem volt kicserélve,fürdököntös a recepcion kellett kölcsönözni,a jakuzzi piszkos volt, a szaunába fürdölepedök nem voltak. A üdvözlö italt sem kaptuk meg. Ahhoz képest amit befizettünk,nem nagyon kaptunk érte semmit. Nem ajánlom.a hotel nem ér 4 csillagot.
Kiváló 2026. január 3. 11:29gyerekekkel járt itt
Szilveszterezni mentünk 3 éjszakára a szállodába. A szállás szolgáltatási közül egyértelműen a wellness és a spa részleg emelkedik ki. Szuper volt az aqua fittness és Helena masszázsa. A szobából pazar volt a kilátás, az étteremben változatosak az ételek.
Kiváló 2026. január 3. 8:27a párjával járt itt
Közvetlen,vidàm, mosolygós vendéglàtàsban volt részünk. Egy olyan helyen pihenhettünk, ahol valóban lesték minden kívànsàgunk. Az eltöltött idő alatt többször is ràkérdeztek,hogyan érezzük magunkat. A bàr hangulata annyira a mi vilàgunk volt!
Átlagos 2026. január 2. 10:00a párjával járt itt
A fürdőköpeny és papucs hiányzott a szobából. Nem volt kortekt és szokásos, hogy 1500 Ft-ért lehetett volna bérelni .
Általában a szoba és fürdőszoba is nagyon szűk. Sem polcok, sem akasztók nincsenek a fürdőszobában, ezért leginkább 1 éjszakára fele meg a szálloda
A személyzet kiváló, kedves és swgítőkész.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 75 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3119 feltöltött kép
2025. december 30. 15:58a párjával járt itt
Az őszi hosszúhétvégén a Szigligeti Süllőfesztiválról hazafele,kerestünk egy még nyitvalévő cukrászdát és Keszthehely találtunk is egyet még záróra előtt. Amint beléptünk az ajtón láttuk,hogy ez nem egy szokványos hely lesz. Elegáns,kedves kiszolgálással és szebbnél szebb és ízletes süteményekkel.
Tulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, Keszthely
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2025. december 6. 11:50a párjával járt itt
A szállodában nagyon szép volt a környezet,kedves és udvarias kiszolgálást kaptunk. A szobánk tisztaságával elégedettek voltunk. Az ellátás maximálisan a kényelmet szolgálta. Az étteremben a kínálat nagyon változatos és nagyon ízletes volt. Modern wellness részleg pihenésre és töltődésre adott lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat! !