Tekla
Itt járt már

Tekla adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
Szeretek utazni és már sok helyen jártam Európában és Ázsiában. Itthon is sokfelé eljutottam, de még rengeteg látnivaló van amit tervbe vettem.
Így utazok, így járok étterembe
A párommal kettesben utazunk és többnyire vele járok étterembe is, vagy barátokkal.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Vízimádó  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2024.12.08
Utoljára itt2026.08.20

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2026. augusztus 13.a párjával járt itt
Az augusztusi hőségben tértünk be ca. 14. óra tájban. Kis időbe telt míg a pincér az asztalhoz fáradt. A rendelés felvétele után nem sokkal visszatért az italokkal. A melletünk levő asztalt nem szedte le, a koszos edények látványa és a darazsak megszállta üvegek, poharak zavarta bennünket. Egy másik közeli asztal is ugyanígy maradt jó ideig!
Kiváló 2026. augusztus 20.a párjával járt itt
Vacsorázni tértünk be az étterembe, a név megtévesztő, mert ez nem egy bisztró! A parkolásra van hely közvetlen közelben. A lenyűgöző balatoni panoráma csodálatos a szőlő, illetve borostyán árnyékolta teraszról! A felszolgálás kitűnő, az ételek és italok meglepően magas minőségűek.
Kiváló 2026. augusztus 13.a párjával járt itt
Csodálatos élmény a panorámás teraszon elfogyasztani bármit egy augusztusi délutánon! Nagyon finom süteményeket és kiváló espressót kaptunk, ay americano viszont túl hígra, gyengére sikerült... A tökéletes zenét is élveztük, remek hangulat, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!